Otteluennakko Yilves- KaDy
28.1.2020 18:29 Uutiset / Naiset FS

.

Lauantaina 01.02.2020 Ylöjärven Ilveksen vieraaksi urheilutalolle saapuu KaDy Jyväskylästä.

Sarjaa jäljellä 6 ottelua. Viime viikonlopun otteluiden seurauksena tilanne tiivistyi entisestään. Sarjaa johtavan ja seitsemäntenä olevan ero on ainoastaan 6 pistettä. Sarjakärkeen siirtyi Ilves FS voitolla VanPasta. Jokaisella kalastettavalla lisäpisteellä on sarjasijoituksen suhteen iso merkitys kaikille joukkueille. Mielenkiinto sarjaa koskien kasvaa entisestään.

KaDy saapuu hienossa iskussa Ylöjärvelle. Alla on tuore voitto vieraspelistä FC OPA:sta lukemin 2-5. Henni Parkkinen tehoin 2+0 oli ottelun ykköstykki. Iita Pienimäki on aina vaarallinen painavine laukauksineen ja joukkueesta löytyy muutenkin taitoa. KaDy pelaa hienoa futsalia taitaen taktiset kuviot ja hienoudet. Joukkueen valmentaja Juho "Soturi" Väinälä tuo joukkueen taatusti pistenälkäisenä Ylöjärvelle.

Keskinäiset ottelut ovat olleet aina äärimmäisen tasaisia koitoksia. Syyskierroksella YIlves haki rankkarikisan päätteeksi 2 pisteen voiton Jyväskylästä. Kaudella 2018-19 Yilves hävisi vieraissa 1-0 ja voitti kotipelin rankkarikisan jälkeen lukemin 5-4.

Otteluisäntänä pelissä toimii paikallislehti Ylöjärven Uutiset. Lisäksi kausikorttilaiset saavat tuoda kaverinsa veloituksetta mukaan peliin.

Ylöjärven Ilveksen kotiluolassa nähtiin viime lauantaina melkoinen Saturday Night Fever-show. Puoli-aika tappioasemasta 1-2 nousu voittoon lukemin 7-4 sarjajohtajasta oli komea näytös eikä jättänyt yleisöä kylmäksi. Pelaajat näyttivät parasta osaamistaan saaden MuSa-tähdet näyttämään lähinnä taustatanssijoilta. Päävalmentaja Vesa Parviainen, mitä ihmettä tapahtui optimistijollalle MuSa-pelissä? Eikö sen pitänyt jäädä aaltojen vietäväksi? "Optimistijolla on ollut niin monissa karikoissa ja selvinnyt niistä. Hurja muodonmuutos kieltämättä. Jolla muuttui lentotukialukseksi upottaen Porin lippulaivan. Lähdimme edellisen ennakon mukaisesti nauttimaan pelaamisesta ja rentous näkyi kaikessa tekemisessä. Ylpeä olen joukkueen taisteluasenteesta ja pelirohkeudesta. Toki aina kun pelataan tulee tietty kaikenlaisia kauneusvirheitä. Niiistä otetaan opiksi ja lähdetään seuraavaan peliin parantamaan."

Seuraavaksi vastaan marssii KaDy-armeija Jyväskylästä. Millä tavoin omaa tykistöä lähdetään asettelemaan Urheilutalon luolan suulle? "Tunnistetaan tosiseikka että KaDy on ollut meille hankala vastustaja joten ottelusta tuskin tulee kovin avointa miekkailua. Vedonlyöntikohteena tämä olisi erittäin hankala veikattava koville asiantuntijoillekin. Viikko tässä treenataan ja rasvaillaan kalustoa. Edellisen pelin hyvät asiat ja tuntemukset otetaan reppuun mukaan evääksi ja nöyränä saavutaan pelipaikalle. Kotiluolasta meiltä ei pisteitä tulla helpolla ottamaan. Taistelemaan lähdetään."


Viime pelin otteluraportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_12_2019   
Lisää uutisia
Futsal
«  Kesäkuu   »