Otteluennakko FC Sport j- Yilves
17.2.2020 10:34 Uutiset / Naiset FS

Jimi Soinila Photogrpahy

Lauantaina 22.2.2020 Ylöjärven Ilves matkaa Vaasaan FC Sport-j:n vieraaksi, kun runkosarjaa on pelaamatta 4 ottelua. MuSaFutsal pysyi sarjakärjessä vierasvoitolla FTK:sta ja Ilves FS sarjakakkosena kotivoitolla KaDysta. Sarjaa johtavan ja kuudentena olevan eroa on nyt 7 pistettä. ACE ja FC OPA ovat pelanneet sarjassa yhden pelin muita vähemmän. Ylöjärven Ilves on sarjassa kuudentena 4 pistettä FTK:ta edellä. Naisten futsal-liigajoukkueista GFT, ACE, Ilves FS ja MuSa pelasivat FLS Ry:n Final Four -turnauksessa Espoossa 15.-16.2.2020 maineesta, kunniasta ja rahapalkinnosta.

Seuraava ottelu vieraissa FC Sport-j:tä vastaan tulee olemaan totista taistelua playoff -paikoista. FC Sport-j:llä on tällä hetkellä piste Ylöjärven Ilvestä enemmän. Edellisessä pelissään valmentaja Tomislav Krstevskin suojatit ottivat vierasvoiton FC OPA:sta lukemin 1-3 maalareina tutut nimet Tiialeena Hakala, Maarit Vitikka ja Pipsa Lahtinen. Tehopelaaja Pipsa Lahtinen löytyy pistepörssin sijalta kolme. Syyskierroksella Ylöjärven Ilves kukisti FC Sport-j:n lukemin 6-3. YIlves puolestaan kärsi 2-0 -tappion ACE:lle Tamppi-areenalla. ACE käytti maalipaikkansa paremmin ansaiten niukasti voiton. Vastustajien päävalmentaja loisti poissaolollaan, eivätkä ACE:n isoimmat tähdet päässeet tuikkimaan liiaksi asti. Maalipaikkoja pystyttiin luomaan useita ja kliinisemmallä viimeistelyllä ei Ylöjärven Ilves olisikaan jäänyt nollille. Pelillisesti ottelu oli vauhdikasta ja hyvää mainosta naisfutsalille.

Vamian Hansakampuksella Vaasassa tullaan näkemään armoton kamppailu sarjapisteistä. FC Sport on tottunut pelaamaan ajoittain varsin kesäpallomaisen kovaa. Ylöjärven Ilves on näyttänyt olevansa valmiina vastaamaan haasteeseen. Vauhtia ja vaarallisia maalitilanteita tullaan näkemään molemmissa päädyissä, joten hieno ja jännittävä tapahtuma on luvassa.

- Päävalmentaja Vesa Parviainen, ACE:n Tamppi-areena jäi tällä erää tyhjentämättä. Miellyttikö joukkueen esitys ? "ACE:n tiivis ja kurinalainen puolustaminen ei tullut yllätyksenä. Pystyimme kuitenkin luomaan useita hyviä maalipaikkoja hyvälle sektorille, viimeistely vain ontui tällä kertaa. Oma puolustus toimi myös. Ero häviön ja voiton välillä on vaan niin pieni: jollet itse tee maalia, kaveri kyllä tekee. Tekemisestä tai asenteesta ei jäänyt kyllä mitään puuttumaan. Hyvä esitys kaiken kaikkiaan joukkueelta. Nyt mennään taas kesken kauden 2 viikon peli- ja treenitauolle Final Four -turnauksen johdosta ihan mukavissa tunnelmissa." -Seuraavaksi maantiejuna vie Vaasaan FC Sport-j:n vieraaksi. Tullaanko Suomen aurinkoisimmasta kaupungista pistesäkki täynnä ? "Vaasa on kaunis kaupunki, jossa on aina osattu pelata pallopelejä. FC Sport-j on yksi sarjan kovista, eikä näin ollen tee poikkeusta. FC Sport-j:lta löytyy taitoa, kovuutta ja tehokkuutta, joten tarkkana saadaan olla heidän kanssaan. Me lähdemme nauttimaan näistä peleistä ja haemme kauden parasta peliä tällä kertaa Vaasasta. Ylöjärven Ilves on valmis haastamaan FC Sport-j:n isoista pisteistä."

Viime pelin raportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_14_2019
   
Lisää uutisia
Futsal
«  Kesäkuu   »