Otteluennakko FC OPA- Yilves
25.2.2020 20:21 Uutiset / Naiset FS

.

Ylöjärven Ilves matkaa lauantaina kohti pohjoista FC OPA:n vieraaksi Oulun urheilutalolle. Runkosarjaa on jäljellä tärkeät 3 ottelua ja jaossa on 9 pistettä. MuSaFutsal pysyi sarjakärjessä voitollaan Team Vanpasta ja sarjakakkosena on 3 pisteen päässä GFT, jonka takana hönkii ACE pisteen perässä pelin vähemmän pelanneena. Pudotuspeliviivan tienoilla on tiukkaa Ylöjärven Ilveksen, FC Sport-j:n sekä FTK-Tornion välillä. Tasaisia pelejä onkin jälleen luvassa ensi viikonloppuna.

Seuraava FC OPA -ottelu on molemmille joukkueille näytön paikka. Sarjataulukon ei saa antaa missään nimessä hämätä, sillä FC OPA on osannut kaataa muun muassa suuren GFT:n näiden kotipyhätössä. GFT kävi tosin ottamassa revanssin Oulusta ja kuittaamassa viime viikonloppuna voiton lukemin 1-9. FC OPA:n maalista vastasi joukkueen maalitykki Hanna Putaala. Joukkueesta löytyy myös muita ratkaisijoita, esim. Mia Laakson ja Iida Raninin toimesta. Nuoriso-osaston parhaimmistoa taas edustaa Lotta Iivonen. Kotisalissaan FC OPA on paha vastustaja.

Ylöjärven Ilves puolestaan otti FC Sport-j:sta tärkeän ja arvokkaan 4-5 (0-2) -vierasvoiton nousten samalla sarjataulukossa sijalle viisi. FC Sport-j on yksi liigan tehokkaimmista joukkueista ja näin kevään korvalla vahvassa iskussa. Ylöjärven Ilves johti peliä kolmella maalilla pariinkin otteeseen, mutta siitä huolimatta ottelusta muodostui lopussa trilleri, joka kulminoitui Helena Unkurin kiinni ottamaan 10 metrin rangaistuspotkuun. Joukkueen tehokkain oli Elisa Ilottu 2+1 ja Ella Lehtonen säesti hienosti tehoin 1+1.

- Päävalmentaja Vesa Parviainen, Suomen aurinkoisin kaupunki ja FC Sport-j. Täysi pistepotti tuliaisina, mitkä tunnelmat? "Hienot tunnelmat, pumppu oli kovilla. Melkoinen nitro-ottelu; Sport on kova porukka. Ei ollut ihan kauneinta Ylöjärven Ilveksen peliä, mutta pysyttiin käsikirjoituksessa ja niissä niin sanotuissa omissa jutuissa loppuun asti. Itseluottamus ja asenne oli hienosti kohdallaan. Nyt saa tuulettaa hieman ja alkaa keskittyä seuraavaan vieraspeliin." - Seuraavaksi kauniiseen Ouluun FC OPA:n vieraaksi. Millaista matkaevästä on tarkoitus ottaa mukaan? "Pestään FC Sport-j -pelin tomut ensin pois ja siirretään katseet kohti Oulua. Ei tiedä vielä löytyykö eväsrasiasta kylmäsavuvoileipää. Iso haaste edessä, sillä FC OPA ei tule antamaan meille mitään helppoa iltapuhdetta. Vastaan tulee joukkue, joka taistelee liigapaikastaan ja hyvässä muistissa on oma tilanteemme vuosi sitten. Minkäänlaiseen löysäilyyn ei ole varaa. Edelleen parannetaan pienissä asioissa ja nostetaan tekemisen tasoa. Edellisen pelin asenteen otamme evääksi ja lähdemme pistejahtiin."

Viime pelin otteluraportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...


   
Lisää uutisia
Futsal
«  Kesäkuu   »