Otteluennakko Yilves- FC Halikko
2.10.2020 12:44 Uutiset / Naiset FS

-

Liigakauden 2020 - 21 sarja-avaus lauantaina 10.10 Ylöjärven Ilves - FC Halikko (Salo)

Ylöjärven Ilves aloittaa Liigan kahdella kotiottelulla, joita seuraa 5 vieraspelin sarja. Sarjassa tulee olemaan tällä kaudella 22 ottelua, kun kaudeksi 2020-21 joukkuemäärä kasvatettiin 12 joukkueen suuruiseksi. Puolivälieriin pääsevät runkosarjan 1.-8. sijoittuneet joukkueet.

Alkavan kauden avausvastustajaksi marssii Ylöjärven Urheilutalolle sarjanousija FC Halikko. Joukkue on tehnyt jo vuosia menestyksekästä ja systemaattista työtä kehittäen nuoria pelaajia eteenpäin. Valmennuksen Ari Peltola, Tomi Tuominen ja Martti Vanhatalo johdolla joukkue on noussut kolmessa vuodessa 3.divisioonasta Liigaan. Vahva näyttö osaamisesta.

Sarjanousija on kokenut ainoastaan muutamia muutoksia kokoonpanon suhteen. Joukkuetta vahvistamaan ovat siirtyneet Team VanPa:sta (nyk. HIFK) liigakokemusta omaavat Olivia Simula sekä Ronja Salmi. Maajoukkueleirillä joukkuetta edusti Elli Laaksonen, kolme kertaa putkeen 1.divisioonan pistepörssin voittaja. Häntä säesti erinomaisesti viime kaudella pörssikakkonen Laura Lehtonen. Kotiottelunsa FC Halikko pelaa upeassa Salohallissa.

Ylöjärven Ilves saa vastaan nuorta energiaa, taitoa ja intoa puhkuvan joukkueen, joka tulee heittämään tiukan haasteen. Ylöjärven Ilves lähtee tulevaan kauteen myös pienin muutoksin. Joukkueesta lähteneiden Tintti Kurtti, Maija Veteläsuo, Miisa Lehtinen ja Elisa Mattila tilalle tulivat paluumuuttajat Eve Reponen ja Suvi Sutinen. Valmennuskaksikko Vesa Parviainen ja J-P Peltomäki jatkavat mutta Olli Vahala jäi pois.

Maajoukkueleirillä joukkuetta edustivat mv-kaksikko Saara Viitanen ja Helena Unkuri sekä kenttäpelaajista Sini Sutinen sekä Elisa Ilottu. Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, millä ajatuksilla sarja-avaukseen, onko perhosia vatsanpohjassa? "Liiga-kauden alkua on todella odotettu. Sanotaan, että nyt on todellakin juhlapäivä. Pääasia on sarjan aloittaminen rajoituksista huolimatta. Toivotaan myös kotiyleisön löytävän tiensä katsomoon pitämään ääntä. Sopivasti kuumottaa sarjan aloittaminen. Pitkä valmistautumisjakso harjoituspeleineen olivat onnistuneita. Olemme päässeet tekemään asioita suunnitelmien mukaisesti. Joukkueen puolesta sarja olisi voinut alkaa kuukausi sitten. Luottavaisin mielin lähdemme tulevaan kauteen ja pistekirstuun heti täytettä."   
Lisää uutisia
Futsal
«  Marraskuu   »