Otteluennakko Yilves- ACE
13.10.2020 15:31 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Jimi Soinila Photography

Ylöjärven Ilveksen kauden toiseen otteluun vastaan asettuu tuttu paikallisvastustaja AC Estudiantes (ACE). Viime kaudella joukkue oli ennen runkosarjan päätöskierrosta sijalla kaksi ja kuuluu vuodesta toiseen sarjan kärkikastiin. ACE tulee olemaan tänäkin vuonna sarjan TOP 5 -joukkue, vaikka kokoonpanossa on tapahtunut tälle kaudelle muutamia muutoksia. Jussi-Pekka Penttisen tilalle päävalmentajaksi on noussut kakkosvalmentajan paikalta Jani Timmerheid. Palaajistosta lähteneiden listalla ovat Jonna Aro, Oona Jaatinen (Ilves FS), Marika Oksanen, Susanna Savijoki. Saapuneiden joukosta löytyvät mm. Italiasta palanneet Maria ja Tiia Ropanen (P.G. Jasnagora) sekä Annette Korin ja Julia Jokiranta. Joukkueen ykköstykkinä jatkaa aina vaarallinen kapteeni Sini Lauermaa sekä suomalaisen naisfutsalin legenda Jonna Kykkänen.

Ensimmäisen liigakierroksen ACE huilasi. Vaasassa piti pelata ottelu 11.10 FC Sport-j – ACE, joka kuitenkin sirrettiin Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan antaman suosituksen mukaisesti koronatilanteen johdosta. Joukkueurheilun tauottaminen Vaasassa kestää näillä näkymin lokakuun loppuun asti ja tulee täten siirtämään myös Ylöjärven Ilveksen vieraspelin, joka oli tarkoitus pelata 24.10.

Ylöjärven Ilves voitti sarja-avauksensa FC Halikkoa vastaan 8-4 (4-3). Kentän kiistämätön kuningatar oli tehot 3+2 ja kierroksen komeimman maalin iskenyt Heidi Linjamaa. Joukkue pystyi nousemaan selvään voittoon alun 0-2 -tappionumeroista huolimatta. ACE:a vastaan ei ole varaa vastaavaan ottelun alkuun.

-Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, avausottelusta kilahti kolme kultaista pistettä kirstun pohjalle ? "Kilahti lopulta, vaikka sarja-avaukset ovat aina oma juttunsa. Ottelun ensimmäinen 10-minuuttinen oli tahmeaa, mutta onneksi joukkueen kone lähti aikalisän jälkeen kunnolla käyntiin ja ottelusta irtosi tavoitteena olleet kolme pistettä. Eiköhän sitä saatu myös karistettua isoimmat jännitykset pois samalla. Vastustaja ei todellakaan ollut huono." - ACE seuraavaksi vastassa, heille sarja-avaus, herättääkö millaisia tuntemuksia ? "ACE on sarjan kestomenestyjä, joka herättää aina kunnioitusta ja asettaa riman korkeammalle avausottelusta ja hyvä niin. Tulemme parantamaan tekemistämme ja haastamme tosissaan ACE:n. Täyttä pistepottia reppuun lähdemme jälleen hakemaan."


Edellisen pelin otteluraportti sekä maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...   
Lisää uutisia
Futsal
«  Marraskuu   »