Pesäluola-rahasto

Rahaston tarkoitus

Ylöjärven Ilves ry:n Pesäluola–tukirahaston tarkoituksena on turvata lasten ja nuorten mahdollisuudet liikuntaharrastuksen aloittamiseen tai jatkumiseen seurassa niille perheille, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä harrastuksen kustannuksista. Rahasto on osa seuran keskeistä tavoitetta laajentaa matalan kynnyksen harrastamisen mahdollisuuksia sekä tukea vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien harrastamista seurassa.

Avustusten hakeminen ja myöntäminen

Avustusta haetaan perustelut sisältävällä vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan seuran hallitukselle. Avustusta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta ikäluokan joukkueenjohtaja. Tarvittaessa hallitus voi pyytää lisäselvityksiä hakemukseen liittyvistä asioista hakijalta tai ikäluokalta. Hakemukset ja niihin liittyvät tiedot ovat luottamuksellisia.

Rahaston varoista myönnettävistä avustuksista päättää seuran hallitus. Myönnettävät avustukset riippuvat lahjoitusten ja hakemusten määrästä ja niiden suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti. Avustusten saamisessa etusijalla ovat ensimmäistä kertaa hakevat ja niitä myönnetään tasapuolisesti sekä tytöille että pojille. Avustusten saajien tulee olla seuran jäseniä tai jäseneksi liittyviä.

Lahjoituksen tekeminen (tulossa):

Rahasto voi kerätä lisää pääomaa yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä saatuina lahjoituksina ja testamentteina, rahaston kannatusjäsenmaksuina sekä erilaisten tapahtumien, tempauksien ja keräyksien kautta saatuina tuottoina tai muilla varainhankinta keinoilla.

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus tehdä lahjoituksia Pesäluola-tukirahastoon ja tukea näin vähävaraisten harrastusmahdollisuuksia.

Pesäluola-tukirahaston tilinumero on (tulossa)
Saaja: Ylöjärven Ilves ry / Pesäluola

Vuoden 2019 lahjoittajat:

Ikaalisten Säästöpankkisäätiö2.500 €
Jalkapallo-Säätiö1.000 €
Ylöjärven Ilves ry
1.000 €


Lisäksi seuran hallituksen kaikki jäsenet ovat päättäneet tukea rahastoa sijoittamalla toimikaudelta 2018-2019 myönnettävät kokouspalkkionsa perustettavaan rahastoon.

Yhteydenotot:

Sami Päivinen, toiminnanjohtaja, sami.paivinen(at)ylojarvenilves.fi
Joni Ojamäki, puheenjohtaja, joni.ojamaki(at)ylojarvenilves.fi


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat