Futsalin SUPERpäivä huomenna
16.11.2018 16:56 Uutiset / Seuran etusivu

Tule Urheilutalolle nauttimaan Futsalista koko päiväksi!

Futsalin superpäivä lauantaina 17.11.2018

Ylöjärven Ilveksen miehet aloittavat futsalin superpäivän lauantaina 17.11.2018 klo 14.00. Miehiä vastaan kakkosdivarin kamppailussa asettuu Toijalan Pallo-49. Toijalalaisten kokoonpano on kakkoseen poikkeuksellisen kova. Kirkkaimpina tähtinä tuikkivat viime kautena Leijona Futsalin Futsal-liigan hopealle kipparoinut JP-Jyrämö ja useita Suomen mestaruuksia haalinut Tuomas Kallioinen. Ylöjärven Ilves ei kuitenkaan kuvia kumartele, ja yleisön tuella Toni Toijala joukkoineen aikoo osoittaa, että Urheilutalolle mahtuu vain yksi Toijala.

Miesten jälkeen lämmitettyyn hornankattilaan pisteistä taistelemaan asettuu Ylöjärven Ilveksen naiset klo 17.00. Naisia vastaan Urheilutalolle rantautuu nousijajoukkue Team Vanpa Vantaalta. Pirteää peliä alkukaudella esittänyt naisten edustusjoukkue janoaa kipeästi lisäpisteitä. Team Vanpa vierailee Urheilutalolla ensimmäistä kertaa. Naisilla onkin oiva tilaisuus osoittaa miksi Urkki on vieraille aina paha paikka, ja lähettää vieraat pisteittä kotimatkalle.

Saavu siis katsomaan ja kannustamaan, kun futsalkenttien taidemaalarit maalaavat maalien muodossa taidetta Urheilutalon parketille. Vauhdikas ja tapahtumarikas futsal on parasta paikan päällä.

Memento Vivere!

Lauantaina 17.11.2018
Ylöjärven Ilves-Toijalan Pallo-49 kello 14
Ylöjärven Ilves-Team Vanpa kello 17

Miesten ottelu on maksuton
Naisten ottelu hinnat 5 € / 3 €


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat