T13 alueliigan avaus Paimiossa
20.4.2019 20:03 Uutiset / T13 (2006-2007)

YIlves T13

T13 Alueliiga avattu

T13 pelasi kauden ensimmäisen sarjapelinsä 2006-syntyneiden alueliigassa. Vieraspeliin lähdettin Paimioon ja vastassa siis Haka. Sarjassa pelaa viisi Tampereen piirin ja seitsemän Turun piirin joukkuetta.

Ensimmäisen jakson aivan alku oli tunnustelua. Muutaman kerran pelasimme palloa syvään selustaan, pääsemättä vielä vaarallisille paikoille. Hakakin kävi kertaalleen hyvä laitanousun päätteeksi kokeilemassa Sonjan vireyttä, Sonjalla kuitenkin varma torjunta etuyläkulmasta.

Tämän jälkeen otimme pallonhallinnan vakuuttavasti itsellemme ja iskimme isompaa vaihdetta silmään. Tilanteita luotiin jatkuvasti, laukausten suuntautuessa kuitenkin päin tai yli/ohi maalin. Lopulta jatkuva pallon liikuttelu palkittiin ja iskimme ekaan jaksoon kolme rysää. 0-3 siis tauolle.

Toinen jakso jatkui vahvalla pallonhallinnalla. Hakakin yritti kaikkensa, pääsemättä kuitenkaan murtautumaan boxiimme. Yksi kaukolaukaus upposi kuitenkin sisään ja Hakakin siis pääsi maaleille.

Tytöt olivat kuitenkin päättäväisiä ja hoisivat lopun näytöstyyliin jatkuvalla pallonhallinnalla ja luovalla rakentelulla. Maaleja tehtiin kaksi lisää, kulmasta Sonjan puskun kautta Elsa ohjasi suoraan maalin. Viides maali oli ottelun hienoin. Omassa päässä hyvä prässi ja laitanousu vasemmalta, josta keskustaan diagonaalinen syöttö ja Wilmiinan haltuunotto/harhautus 1.kosketuksella aivan jäätävä. Pieni nousu ja maltti odottaa pakin ryntäys ja siirto juuri oikealla hetkellä oikealle vapauttaen Inka läpiajoon ja 1-5 loppulukemat.

Hakalle kiitos reilusta pelistä ja hyvin järjestetystä ottelusta!

Matsin jälkeen vielä salaatit naamariin hyvällä ruokahalulla :):) ja mukava ajella kotiin päin kolme pistettä taskussa.

Ensi viikolla vuorossa Pallo-Iirot Raumalla ja sitten ensimmäinen kotipeli Soppeella 4.5. Halikkoa vastaan.


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat