T13 pistejakoon alueliigassa Raumalla
27.4.2019 20:54 Uutiset / T13 (2006-2007)

YIlves T13

Pisteet jaettiin Raumalla

T13 jatkoi kauttaan toisella perättäisellä vieraspelillä. Matka suuntautui Äijänsuon stadionille ja vastassa Pallo-Iirot. Bussissa menomatkalla oli jo havaittavissa tytöissä hyvä fiilis ja kova polte päästä pelaamaan. Poltetta tuli myös taivaalta, sillä huhtikuinen elohopea näytti +20 C.


Alkutoimet sujuivat keskittyneesti, kerrattiin aamulla jaettu pelisuunnitelma ja oltiin täysin valmiina taistelemaan pelin alkaessa. Ensimmäinen jakso alkoi meidän vahvalla hallinnalla. Heti ekaan kymppiin meillä oli kolme läpiajoa ja vain viimeistelymme huolimattomuus piti tilanteen maalittomana. Jakson aikana meillä oli monia pitkiä pallonhallintajaksoja ja Pallo-Iirot eivät saaneet kunnon otetta pelistä. Kerran Iirot pääsivät boxiimme sisään, tuomarin avustuksella:), mutta Emma peitti hienosti laukauksen.

Niinhän siinä monesti käy, kun pidetään painetta vastustajan päädyssä niin omissa soi. Iirot iskivät kerran kunnolla boxiimme ja etukulmasta lähietäisyydeltä painava laukaus painui vastustamattomasti verkkoomme. Vaihdoimme jakson lopulla pelijärjestelmäämme ja kahdella hyökkääjällä saimme heti paineen takaisin ylös ja se palkittiin. Hyvä prässi ylhäällä syötön aikana ja tulimme tasoihin.


Toisella jaksolla Pallo-Iirotkin pääsivät paremmin peliin mukaan ja he tulivat useammin keskialueen yli kohti meidän päätyämme. Aivan boxiimme asti emme kuitenkaan heitä juurikaan päästäneet ja tilanteet rajoittuivat enimmäkseen kaukolaukauksiin, jotka maaliin tullut Peppi hoiti vakuuttavasti. Raivokas yrittäminen ei enää tuottanut tulosta meille. 1-1 tulokseen siis tyytyminen, mutta piste kuitenkin tuliaisina Ylöjärven suuntaan. Hyvä YIlves T13!

Kotimatkalla joukkuehenki oli ylimmillään, sillä sen verran kovaa laulu raikasi bussissa ja sama jatkui vielä pitkään kirjaston parkkipaikalla tyttöjen kerääntyessä rinkiin, kukaan ei olisi halunnut reissun loppuvan! Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa kohti ensi lauantaita, jolloin pelaamme ensimmäisen kotimatsin soppeella. Vastaan asettuu FC Halikko, tervetuloa kaikki kannustamaan! Paikalla kahvio ja pikkupurtavaa.   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat