Talven toiminta 2019-2020


Ylöjärven Ilveksen talvitoiminta 2019-2020

Perhefutis

Ylöjärven Ilveksen perhefutis on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisille. Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta. Tule siis mukaan lapsen kanssa harrastamaan, olit sitten hänen äiti, isä, mummu, pappa tai joku muu läheinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

2014-syntyneiden tyttöjen monilajikerho

Ylöjärven Ilves ja Ylöjärven Isku järjestävät yhteistyössä monilajikerhon 2014-syntyneille tytöille talvikaudella 2019-2020. Monilajikerhon tarkoituksena on tarjota monipuolista liikuntaa koulutettujen valmentajien ohjauksessa hyvissä olosuhteissa. Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa lokakuusta huhtikuuhun uudessa monitoimihallissa. Ylöjärven Ilves vastaa kerhon jalkapallo-osuudesta ja Ylöjärven Isku voimistelusta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

2014-syntyneiden poikien monilajikerho

Ylöjärven Ilves järjestää monilajikerhon 2014-syntyneille pojille talvikaudella 2019-2020. Monilajikerhon tarkoituksena on tarjota monipuolista liikuntaa koulutettujen valmentajien ohjauksessa hyvissä olosuhteissa. Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa lokakuusta huhtikuuhun uudessa monitoimihallissa. Tiistaisin liikutaan jalkapallon parissa ja torstaisin sählyn parissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

T10/P10 (2010-2012) Harrastefutis

Tämä porukka koostuu 2010-2012-syntyneistä tytöistä ja pojista. Toiminnan pääajatus on tarjota myös heille mahdollisuus jalkapallon harrastukseen, jotka eivät halua käydä säännöllisesti harjoituksissa ja pelitapahtumissa. Harrastefutiksen harjoituksissa harjoitellaan normaalisti jalkapallon perustaitoja sekä pelataan paljon, hauskanpitoa unohtamatta. Pääsääntöisesti ryhmä harjoittelee kerran viikossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

T12/P12 (2008-2009) Harrastefutis

Tämä porukka koostuu 2008-2009-syntyneistä tytöistä ja pojista. Toiminnan pääajatus on tarjota myös heille mahdollisuus jalkapallon harrastukseen, jotka eivät halua käydä säännöllisesti harjoituksissa ja pelitapahtumissa. Harrastefutiksen harjoituksissa harjoitellaan normaalisti jalkapallon perustaitoja sekä pelataan paljon, hauskanpitoa unohtamatta. Pääsääntöisesti ryhmä harjoittelee kerran viikossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Ikäluokkatoiminta

Ylöjärven Ilves tarjoaa ikäluokkatoimintaa 7-vuotiaista tytöistä ja pojista ikämiehiin sekä kaikkea tältä väliltä. Ikäluokkatoiminta on säännöllistä harjoitus- ja pelitoimintaa tavoitteellisille pelaajille. Mukaan toimintaan voi tulla milloin tahansa, ottamalla yhteyttä ikäluokan joukkueenjohtajaan tai seuran henkilökuntaan. Toimintaan voi tulla tutustumaan ilmaiseksi kahden viikon ajaksi.

Tutustu tästä seuramme ikäluokkiin (jalkapallo)
Tutustu tästä seuramme ikäluokkiin (futsal)

Taitokoulu (futsal)

Taitokoulu on harjoitustoimintaa seuramme 9-12 -vuotiaille innokkaimmille futsaljunioreille. Niiden tärkein tavoite on synnyttää pelaajille innostusta ja halua omatoimiseen harjoitteluun sekä lajia kohtaan. Tällä toiminnalla tarjotaan mahdollisuus innokkaimmille treenaajille yhteen lisäharjoitukseen ikäluokkien omien harjoitusten lisäksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Taitokoulu (jalkapallo)

Taitokoulut ovat harjoitustoimintaa seuramme 6-10 -vuotiaille innokkaimmille jalkapallojunioreille. Niiden tärkein tavoite on synnyttää pelaajille innostusta ja halua omatoimiseen harjoitteluun. Tällä toiminnalla tarjotaan mahdollisuus innokkaimmille treenaajille yhteen lisäharjoitukseen ikäluokkien omien harjoitusten lisäksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Talentti

Ylöjärven Ilveksen talentti on seuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille pelaajille suunnattua toimintaa ja on osa seuran pelaajakehitystä. Mukana talvikaudella on pelaajia T11 (2008), T10 (2009), P11 (2009) & P10 (2010) ikäluokista. Jokaisesta ikäluokasta valitaan mukaan 2-8 pelaajaa, joten harjoitusryhmän koko on noin 15-20 pelaajaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Maalivahtitalli

Seuran maalivahdeille tarkoitettua pelipaikkakohtaista harjoittelua. Talven toiminnan jatkuminen selviää lähiaikoina...


Lisätietoja talven toiminnoista
Sami Päivinen
Junioripäällikkö
p. 044-0559112
sami.paivinen(at)ylojarvenilves.fi   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat