Talven toiminta 2019-2020


Ylöjärven Ilveksen talvitoiminta 2019-2020

Perhefutis

Ylöjärven Ilveksen Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti jalkapallosta. Tule siis mukaan lapsen kanssa harrastamaan, olit sitten hänen äiti, isä, mummu, pappa tai joku muu läheinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

2014-syntyneiden tyttöjen monilajikerho

Ylöjärven Ilves ja Ylöjärven Isku järjestävät yhteistyössä monilajikerhon 2014-syntyneille tytöille talvikaudella 2019-2020. Monilajikerhon tarkoituksena on tarjota monipuolista liikuntaa koulutettujen valmentajien ohjauksessa hyvissä olosuhteissa. Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa lokakuusta huhtikuuhun uudessa monitoimihallissa. Ylöjärven Ilves vastaa kerhon jalkapallo-osuudesta ja Ylöjärven Isku voimistelusta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

2014-syntyneiden poikien monilajikerho

Ylöjärven Ilves järjestää monilajikerhon 2014-syntyneille pojille talvikaudella 2019-2020. Monilajikerhon tarkoituksena on tarjota monipuolista liikuntaa koulutettujen valmentajien ohjauksessa hyvissä olosuhteissa. Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa lokakuusta huhtikuuhun uudessa monitoimihallissa. Tiistaisin pelataan jalkapalloa ja torstaisin sählyä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

T10/P10 (2010-2012) Harrastefutis

Nuorempi harrastefutisryhmä koostuu 2010-2012-syntyneistä tytöistä ja pojista. Toiminnan pääajatus on tarjota mahdollisuus jalkapallon harrastukseen myös heille, jotka eivät halua käydä säännöllisesti harjoituksissa ja pelitapahtumissa. Harrastefutiksessa harjoitellaan jalkapallon perustaitoja sekä pelataan paljon, hauskanpitoa unohtamatta. Pääsääntöisesti ryhmä kokoontuu kerran viikossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

T12/P12 (2008-2009) Harrastefutis

Vanhempi harrastefutisryhmä koostuu 2008-2009-syntyneistä tytöistä ja pojista. Toiminnan pääajatus on tarjota mahdollisuus jalkapallon harrastukseen myös heille, jotka eivät halua käydä säännöllisesti harjoituksissa ja pelitapahtumissa. Harrastefutiksessa harjoitellaan jalkapallon perustaitoja sekä pelataan paljon, hauskanpitoa unohtamatta. Pääsääntöisesti ryhmä kokoontuu kerran viikossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Ikäluokkatoiminta

Ylöjärven Ilves tarjoaa ikäluokkatoimintaa 7-vuotiaista tytöistä ja pojista ikämiehiin sekä kaikkea tältä väliltä. Ikäluokkatoiminta on säännöllistä harjoitus- ja pelitoimintaa tavoitteellisille pelaajille. Mukaan toimintaan voi tulla milloin tahansa ottamalla yhteyttä ikäluokan joukkueenjohtajaan tai seuramme henkilökuntaan. Toimintaan voi tulla tutustumaan ilmaiseksi kahden viikon ajaksi.

Tutustu tästä seuramme ikäluokkiin (jalkapallo)
Tutustu tästä seuramme ikäluokkiin (futsal)

Taitokoulu (futsal)

Taitokoulu on harjoitustoimintaa innokkaimmille 9-12 -vuotiaille futsaljunioreille. Tärkein tavoite on synnyttää pelaajille innostusta lajia ja omatoimista harjoittelua kohtaan. Tällä toiminnalla tarjotaan innokkaimmille harjoittelijoille mahdollisuus yhteen lisäharjoitukseen ikäluokkien omien harjoitusten lisäksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Taitokoulu (jalkapallo)

Taitokoulut ovat harjoitustoimintaa innokkaimmille 6-10 -vuotiaille jalkapallojunioreille. Tärkein tavoite on synnyttää pelaajille innostusta lajia ja omatoimista harjoittelua kohtaan. Tällä toiminnalla tarjotaan innokkaimmille harjoittelijoille mahdollisuus yhteen lisäharjoitukseen ikäluokkien omien harjoitusten lisäksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Talentti

Ylöjärven Ilveksen Talentti on lahjakkaimmille ja motivoituneimmille pelaajille suunnattua toimintaa ja osa seuran pelaajakehitystä. Talvikaudella on mukana pelaajia seuraavista ikäluokista: T11 (2008), T10 (2009), P11 (2009) ja P10 (2010). Jokaisesta ikäluokasta valitaan mukaan 2 - 8 pelaajaa, jolloin harjoitusryhmän koko on noin 15 - 20 pelaajaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Maalivahtitalli

Seuramme maalivahdeille tarkoitettua pelipaikkakohtaista harjoittelua. Talven toiminnan jatkuminen selviää lähiaikoina.


Talvitoiminnan lisätiedot
Sami Päivinen
Toiminnanjohtaja
Puh. 044 055 9112
sami.paivinen@ylojarvenilves.fi   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat