Otteluennakko Yilves-ACE
5.11.2019 5:53 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Jimi Soinila Photography

Ylöjärven urheilutalolle saapuu Ylöjärven Ilveksen vieraaksi kahden vierasottelun jälkeen Tampereen teekkareiden jp-seura AC Estudiantes (ACE). Viime kauden runkosarjan kakkoselle GFT oli vielä liian vahva loppuotteluissa, joten mestaruusnälkä tälle kaudelle on varmasti äärimmäisen kova. Joukkueesta löytyy maajoukkueessa esiintyviä pelinaisia Sini Lauermaan ja Oona Jaatisen johdolla. Joukkue on vahvistunut kesän aikana fyysisesti mm. Crossfitillä ja pelillisesti ex-Ilves-tähti Jonna Kykkäsellä. Joukkueen tiivis puolustus on ollut vaikeasti murrettava vuodesta toiseen maalivahti Leena Lepikonmäen ollessa lopullinen lukko. Valmentajat Jussi-Pekka Penttinen ja Jani Timmerheid omaavat vahvan kokemuksen joukkueen peräsimessä. ACE onkin ehdottomasti yksi mestarisuosikeista tämän vuoden sarjassa ja joukkue on saanut hioa kuvioitaan rauhassa kaksi viikkoa.

Edellisessä kotipelissään 26.10. ACE kärsi kirvelevän jatkoaikatappion 1-2 (1-1) FC Sport-j:lle. Ylöjärven Ilves haki puolestaan rp-kisan päätteeksi voiton KaDy:sta 3-4, vm (0-1), 3-3 (0-2). Jyväskylän monnarilla peli oli etukäteen tiedetyn tasainen ja tiukka. Ensimmäisen jakson kahden maalin johdon annettiin sulaa toisella puoliskolla KaDyn viedessä peliä. Pelillisesti kentällä ei nähty mitään varsinaista juhlaa. Parasta antia ottelussa olivat Helena Unkurin kolme torjuntaa rangaituspotkukilpailussa sekä kokoonpanoon palanneen Sini Sutisen 1+1 -tehot. Seuraavaan peliin pitää joukkueen parantaa, mikäli aiotaan haaveilla lisäpisteistä. Sarjassa kaikki joukkueet ovat menettäneet pisteitä ensimmäisten kolmen kierroksen aikana mikä ennakoi ennätystasaista runkosarjaa tälle vuodelle.

- Päävalmentaja Vesa Parviainen, Jyväskylästä pitkästä aikaa saatiin pisteitä, kuinka tyytyväinen olet lopputulokseen? "Varsin ristiriitaiset on tuntemukset. Ei todellakaan pelattu hyvin ja silti 2 pistettä rikkaampana tultiin pois. Joskus on hallittu peliä täysin Jyväskylässä ja tultu silti ilman pisteitä takaisin. Jouduimme hieman säätämään kokoonpanoa, mutta se ei selitä pelillistä alisuorittamista. Paluumatkalla valmennusporukan kesken käydyn palaverin jälkeen alkoi voittokin kuitenkin maistua voitolta." - Seuraavaksi vastaan marssii ACE. Millä keinoin lähdetään hakemaan pisteitä ? "ACE tiedetään yhdeksi sarjan kovimmista joukkueista ja harjoituspeli hävittiin 0-2. ACE ei todellakaan tule luopumaan pisteistä helpolla ja kiivettävä vuori kasvaa entisestään edelliseen peliin. Tulemme kuitenkin haastamaan vierasjoukkueen tiukasti kotiluolassa."

Viime pelin otteluraportti ja maalikoosteet löytyy täältä:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_03_2019   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat