Seuran kehitysalueet kaudelle 2019-2020
5.11.2019 14:17 Uutiset / Seuran etusivu

Kehitystä tulee vain tekemällä

Tulevana kautena keskitymme selkeyttämään valintojamme ja asettamme konkreettisemmin mitattavia tavoitteita. Valintoja tehdään, jotta rajalliset resurssimme voidaan suunnata niihin kohteisiin, jotka olemme tunnistaneet seuran tulevaisuuden tavoitteiden kannalta kriittisiksi. Valintojen taustalla on käytetty sekä toimihenkilöille että vanhemmille suunnattujen kyselyiden tuloksia. Valinnat muodostavat vahvaa selkänojaa tehtävillä päätöksille yhdessä arvojemme kanssa.

Ylöjärven Ilveksen keskeiset valinnat ovat seuraavat:

  1. Olemme arvojohdettu seura
  2. Olemme kasvattajaseura, joka mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen ja tavoitteellisen oppimisen
  3. Keskitymme ympärivuotiseen harrastamiseen
  4. Teemme avoimesti yhteistyötä
  5. Luomme enemmän aikaa pelaajan kohtaamiseen

Kasvattajaseurana toimiminen ei ole helpoin valinta vaan se tulee vaatimaan kompromisseja ja paikoin myös priorisointeja, jotka eivät ole kaikkien ikäluokkien tai toimihenkilöiden näkökulmasta optimaalisia. Haluamme rakentaa seuraa niin, että ikäluokillamme on vastuu pelaajistaan ja täydet mahdollisuudet vaikuttaa omaan toimintaansa seuran yhteisten pelisääntöjen puitteissa. Seuramme ja yhteistyökumppaniemme palveluiden pitää tukea entistä paremmin ikäluokkien keskittymistä toimintaansa. Tästä on tullut eniten kehittävää palautetta vapaaehtoisilta toimihenkilöiltämme. Keskittyminen tarkoittaa enemmän aikaa pelaajien sekä pelaajiin suoraan vaikuttavien ihmisten kohtaamiseen, mistä lopulta muodostuu meidän toiminnan arvo. Tätä tukeaksemme olemme lähteneet hakemaan seuraan uutta työntekijää, seurapalvelupäällikköä, jonka tavoitteena tulee olemaan mm. toimihenkilökokemuksemme kehittäminen. Toimivat seurapalvelut mahdollistavat tulevaisuudessa ikäluokkien keskittymisen kenttätoimintaan tarjoamalla ikäluokille toiminnan edellyttämiä laadukkaita palveluita (kenttävuorot, varusteet, järjestelmät, koulutukset, toimistopalvelut, materiaalipankit, yhteiset tapahtumat, sisäinen viestintä jne.).

Ylöjärven Ilveksen hallitus on järjestäytymiskokouksessaan 3.11.2019 päättänyt uuden hallituksen jäsenten roolit ja vastuut. Jokaisella hallituksen jäsenellä on vähintään yksi kehitysalue, jonka edistämisestä hän vastaa.

Joni Ojamäki, puheenjohtaja
- seuran johtaminen, arvokas brändi

Juha Kanto, varapuheenjohtaja, Ylöjärven Urheiluhallit Oy hallituksen puheenjohtaja
- ympärivuotiset olosuhteet

Jaana Larimo, sihteeri
- toimivat seurapalvelut

Esa Linjamaa
- matalan kynnyksen osallistuminen

Ari-Pekka Kangasmäki
- valmentajana kehittyminen

Avaamme myöhemmin näitä kehitysalueita ja niissä edistymistä.

Tsemppiä kaikille kenttätoimintaan!

Terveisin
Joni, puheenjohtaja   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat