Sinustako meidän seurapalvelupäällikkömme?
6.11.2019 14:48 Uutiset / Seuran etusivu

Kohti elinikäistä yhteistä harrastusta!

Ylöjärven Ilveksessä on yli 800 jalkapallon ja futsalin harrastajaa sekä yli 100 vapaaehtoista toimihenkilöä. Uuden monitoimihallin valmistuessa Ylöjärvelle marraskuussa 2019, käytössämme on ympärivuotiset huippuolosuhteet harrastamiselle. Seuramme täyttää 30-vuotta alkaneella kaudella 2019-2020. Missiomme on: Elinikäinen yhteinen harrastus. Visiomme on olla esimerkillinen kasvattajaseura ja yhteisö.

Olemme kasvattajaseura ja kaiken toimintamme keskiössä on pelaaja. Haluamme tukea kaikin mahdollisin tavoin valmentajiamme sekä muita vapaaehtoisia toimihenkilöitämme ja luoda näin enemmän arvokasta aikaa harrastajien kohtaamiselle kentällä. Nyt haemme sinua seurapalvelupäälliköksemme kehittämään ja tuottamaan meille toimivat sekä luotettavat seurapalvelut.

Keskeiset vastuusi:

  • Vastuu Ylöjärven Ilveksen seurapalveluista
  • Vastuu seuran tukipalveluiden (esim. kenttävuorot, varusteet, järjestelmät, koulutukset, taloushallinto) toiminnasta, laadusta ja kehittämisestä
  • Vastuu seuran toimiston palveluista ja päivittäisestä operoinnista

Keskeiset tehtäväsi:

  • Seurapalveluiden organisointi ja toteuttaminen
  • Seurapalveluiden kehittäminen
  • Yhteistyö palveluiden tuottamiseen osallistuvien kumppanien kanssa
  • Palveluiden taustajärjestelmiin liittyvä kehitystyö / kehitystyön johtaminen
  • Palveluihin liittyvien sisältöjen tuottaminen
  • Toimistopalvelut seuramme ihmisille

Vastuita ja tehtäviä tarkennetaan valitun henkilön osaamisen ja näkemyksen mukaan. Pääset itse vahvasti vaikuttamaan työhösi.

Vaadimme sinulta seurapalvelupäällikkönä, että koet seuramme arvot omaksesi ja haluat auttaa ihmisiä onnistumaan vapaaehtoistoiminnan arjessa. Odotamme, että olet energinen, asiakaspalveluorientoitunut, organisointikykyinen, hyvä tiimipelaaja sekä luonteva kommunikoimaan, viestimään ja tuottamaan palveluita tukevaa sisältöä. Osaat tarttua asioihin oma-aloitteisesti, laittaa kädet saveen ja lähteä viemään asioita käytäntöön tarmokkaalla otteella. Olet aktiivinen tekijä ja haluat kantaa vastuuta. Uskallat myös rohkeasti hypätä kentälle kohtaamaan harrastajiamme ja vapaaehtoisiamme. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja osaat sanoa tarvittaessa ei.

Arvostamme erityisesti urheiluseuratoiminnan kokemustasi, näyttöjä kuvaamiemme palvelujen kehittämistyöstä, kokemusta ja ymmärrystä valmennustyön ja vapaaehtoistyön arjesta, seuratalouden tuntemusta sekä osaamista MS Office ja/tai Google G Suite -ympäristöistä. Katsomme eduksesi kokemuksesi vastaavista tehtävistä sekä soveltuvan koulutustaustasi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on alustavasti määräaikainen 31.12.2020 asti.

Vapaamuotoisen hakemuksesi voit toimittaa 20.11.2019 mennessä osoitteeseen: joni.ojamaki(at)ylojarvenilves.fi

Yhteydenotot tehtävään liittyen seuraavina ajankohtina
: perjantai 8.11 klo 19-20, tiistai 12.11 klo 20-21, torstai 14.11 klo 7.30 - 8.30
Yhteyshenkilö: Joni Ojamäki, Ylöjärven Ilves ry puheenjohtaja, joni.ojamaki(at)ylojarvenilves.fi, +358 45 130 0269


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat