Otteluennakko ACE- Yilves
4.2.2020 17:06 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Jimi Soinila Photography

Sunnuntaina Ylöjärven Ilves matkustaa Hervantaan ACE:n vieraaksi Tamppiareenalle, kun runkosarjaa on jäljellä vaivaiset 5 ottelua. Viikonlopun mielenkiintoisten pelien seurauksena MuSaFutsal siirtyi takaisin sarjakärkeen voitolla Ilveksestä lukemin 3-1. FC Sport hävisi kotonaan GFT:lle 5-6 ja VanPa otti kotivoiton FTK:sta lukemin 3-0. Sarjaa johtavan ja kuudentena olevan eroa on 6 pistettä ja mielenkiinto tulevia pelejä kohtaan vain kasvaa.

ACE:lla on alla edellinen peli 26.1 Vaasassa FC Sportin vieraana tuloksena vierasvoitto 4-5 jatkoajalla ajassa 44:59. Valtaisissa liekeissä hehkuva kuningatar Sini Lauermaa iski ottelussa hurjat tehot 3+1. Joukkue on muutenkin täynnä tähtinä tuikkivia pelinaisia. Kokeneet valmentajakonnat Jussi-Pekka Penttinen ja Jani Timmerheid osaavat suunnitella loistavasti pisteiden ryöstökuvioita varomattomilta vastustajilta ja joukkueen ainoa tavoite tällä kaudella on mestaruus. Tälläkin kaudella ACE on päästänyt vähiten maaleja omaan verkkoon, joten se on kova ja vaikea vastustaja kammettavaksi nurin kaikille joukkueille. YIlves hävisi harmittavasti kotipelin ACE:lle syyskierroksella jatkoajalla lukemin 2-4. Kaudella 2018-19 YIlves hävisi kotipelinsä 1-2 jatkoajalla ja hävisi vieraissa 4-1.

YIlves lähteekin selkeänä altavastaajana ACE-peliin huolimatta alla olevista kolmesta voittopelistä. Viimeisin voitto tuli lauantaina lukemin 2-1 KaDy:sta. KaDyn sijoitus ei välttämättä kerro kaikkea joukkueesta. KaDy osaa pelata futsalia ja tehdä vastustajien pelaamisesta tuskallisen hankalaa. Tärkeintä oli kuitenkin ottelusta irronneet 3 pistettä, jotka nostivat Ylöjärven Ilveksen sarjassa sijalle 5.

-- Päävalmentaja Vesa Parviainen, KaDy-pelistä tuli juuri niin vaikea kuin ounastelit. Pysyikö syke vaihtopenkillä matalalla? "Joukkueen tiedossa oli kaikki mahdolliset sudenkuopat. Ei ollut helppoa. KaDy puolusti joukkueena hyvin ja loput hoiteli Martta Perälä. Pumppu oli kieltämättä välillä kovilla. Rentoa fiilistä ei meinannut löytyä ja tekeminen oli ajoittain sitkeätä kuin tilliliha. Harvoin pelaajien ilmeet voittopelin jälkeen ovat kuin olisi kärsitty isompikin tappio. Kukaan ei kuitenkaan muutaman viikon päästä enää muista millä tavoin pisteet tulivat. Voitto ainoastaan merkitsee jotain näissä tanhuissa." -Seuraavaksi matkataan Tamppiareenalle Hervantaan ACE:n vieraaksi. Löytyykö kalapakista vippaskonsteja vastustajan haaviin saamiseksi? "Joukkueesta kalahenkilöitä kyllä löytyy ja varmasti monenlaisia vieheitäkin. ACE ansaitsee kunnioituksen jo pelkästään aiempien meriittiensä johdosta. Vastustaja on äärimmäisen painava nostettavaksi vaakaan punnittavaksi. Isoa kalaa lähdetään silti ehdottomasti hakemaan. Jollei uistelemalla onnistu, siirrytään verkkoihin. Parannetaan ja nostetaan tekemisen tasoa edellisestä pelistä sekä lähdetään sotkemaan ACE:n siimoja. Helppoa sunnuntaipuhdetta ei ACE tule saamaan."

Edellisen pelin otteluraportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat