Koronatiedote seuran jäsenille
12.3.2020 15:46 Uutiset / Seuran etusivu

Seuran kenttätoiminta on tauolla 12.3.-29.3.2020 koronavirusepidemian takia

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia (COVID-19). Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut koko Euroopassa ja muualla maailmassa. Tehokkailla torjuntatoimilla ja jatkotartuntojen ehkäisyllä voidaan kuitenkin hidastaa taudin leviämistä.

Ylöjärven Ilveksen toiminta nojautuu yhteisiin arvoihin, joista yksi tärkeimmistä on vastuullisuus. Vastuullisuus tarkoittaa paitsi vastuun ottamista seuran tehtävistä, myös yhteisten pelisääntöjen ja ohjeiden noudattamista jokaisen seurassa toimijan hyvinvoinnin ja terveyden takaamiseksi.

Ylöjärven Ilveksen hallitus on tehnyt päätöksen, että kaikki seuran kenttätoiminta (ikäluokkien ja toimintaryhmien järjestämät harjoitukset ja pelitapahtumat) sekä ikäluokkien osallistuminen muiden järjestämään kenttätoimintaan on tauolla tästä hetkestä (to 12.3.2020) alkaen 29.3.2020 asti. Palloliiton ja sen alueiden sekä muiden virallisten otteluiden osalta toimitaan tapahtumajärjestäjän ohjeiden mukaisesti.

Epidemiatilanne muuttuu tällä hetkellä lähes päivittäin, joten seuran hallitus ja työntekijät seuraavat tilannetta tiivisti ja päättävät ohjeistuksiin tehtävistä muutoksista tarpeen tullen.

Palloliiton ja THL:n antamia yleisiä ohjeita tilanteeseen liittyen:

  • Jokaisen vastuulla on korostaa huolellisen käsihygienian merkitystä kaikessa kanssakäymisessä.
  • Joukkueiden edustajille ja erotuomareille suositellaan kättelyn välttämistä ottelutapahtumien yhteydessä.
  • Joukkueen yhteisissä tapahtumissa jokaisella pelaajalla tulee olla oma juomapullo eikä yhteisiä juomapulloja käytetä.
  • Harjoituksiin ja otteluihin ei tule mennä, jos on edes lieviä flunssaoireita.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, toimitaan THL:n ohjeistuksen mukaan eli ei osallistuta heti joukkueen/seuran toimintaan à kaikilla on velvollisuus kertoa mahdollisista karanteeneista ja altistumisista joukkueenjohdolle välittömästi.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen haketumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön. Ottelutapahtumien järjestämisen osalta seuraamme yhdessä Palloliiton kanssa mahdollisia viranomaisten tekemiä ohjeita ja suosituksia yleisötapahtumiin liittyen.

Ylöjärven Ilveksen hallitus ja henkilökunta


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat