Jäsenkirje 19.3.2020
19.3.2020 16:17 Uutiset / Seuran etusivu

Arvoisa seurayhteisömme jäsen

Olemme seurana historiallisen haasteen edessä, kun valtakunnallinen ohjeistus estää kaiken kenttätoimintamme tällä tietoa 13.4.2020 saakka. Vaikka joukkueharjoittelu ja pelit ovatkin tauolla, ei olemassaolomme perusta ole silti kadonnut mihinkään. Me tarjoamme tulevaisuudessakin mahdollisuuksia elinikäiselle yhteiselle harrastukselle. Haluamme nähdä tämänkin tilanteen mahdollisuutena oppia yhdessä uutta ja tulla seurana entistä vahvemmaksi. Seuran puheenjohtaja, hallitus ja henkilöstö ovat yhdessä sitoutuneet tähän haasteeseen, mutta emme kuitenkaan pärjää ilman koko seurayhteisön tukea.

Nykyisen tilanteen aiheuttamat taloudelliset vaikutukset toimintaamme ovat merkittävät. Tilanteen pitkittyessä joudumme tekemään isoja kustannusten leikkauksia, jotka seuran osalta toteutetaan henkilöstöjärjestelyillä. Huippuolosuhteemme tarjoavan halliyhtiön osalta tilanne on haastavampi, koska yhtiön kiinteiden kulujen sopeuttaminen näin nopealla aikataululla on lähes mahdotonta. Uskomme kuitenkin vahvasti, että pystymme turvaamaan sekä seuran että halliyhtiön elinvoimaisuuden näiden vaikeiden aikojen yli. Tulemme viestimään erilaisista mahdollisuuksista tukea seuraa sekä halliyhtiötä ja niistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Ensisijainen toiveemme on kuitenkin se, että pysyt edelleen tiiviisti toiminnassamme mukana tauosta huolimatta.

Jalkapallon ja futsalin harrastamisessa ei ole kyse pelkästään joukkueena suoritettavista lajitreeneistä, vaan siihen kuuluu olennaisena osana omatoiminen harjoittelu – pallon kanssa tai ilman. Tulevina viikkoina toimintamme jatkuu etäharjoittelujaksona, jonka aikana ikäluokkien pelaajia tuetaan vastuuvalmentajien kautta omatoimista harjoittelua tukevalla ohjeistuksella. Tämän lisäksi seuran nettisivuilla ja some-tileillä tullaan julkaisemaan videoklippejä, haasteita ja muita harjoitusmateriaaleja omatoimisen harjoittelun tukemiseksi. Omatoiminen harjoittelu ei ole ajasta ja paikasta riippuvaa, joten sitä voi toteuttaa milloin ja missä tahansa: takapihalla, lenkkipoluilla, rappusilla tai vaikka kotona olohuoneessa, kunhan varoo rikkomasta paikkoja.

Vaikka tulevan kesäkauden aloitusaikataulusta ei ole vielä tietoa, jatkamme siihen valmistautumista normaalisti. Päätavoitteenamme on aloittaa kenttätoiminta heti, kun se yleisten ohjeistusten mukaan on sallittua. Kevään ikäluokkatapaamisten, vanhempaininfojen ja seuran kevätkokouksen osalta selvitämme nykytilanteeseen parhaiten sopivia käytäntöjä.

Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta. Olkaa yhteydessä toisiinne ja muistakaa harrastaa liikuntaa mahdollisimman paljon voimassa olevien ohjeistuksien puitteissa.

YHDESSÄ OLEMME SEURA

”Meidän pitää kaikissa valinnoissamme pohtia asioita seuramme arvojen, harrastajien ja vapaaehtoisten kautta sekä pitkä aikajänne edellä. - Jos vain yhdessä puhallamme yhteen hiileen ja saamme seuran arvokkaat vapaaehtoiset voimavarat käyttöön, voimme varmasti olla jälkikäteen ylpeitä toiminnastamme.”

- Joni Ojamäki, seuran puheenjohtaja -


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat