Kaikki mukaan #Seurapaitapäiväkotona -kampanjaan!
30.3.2020 17:01 Uutiset / Seuran etusivu

Tunnustetaan väriä yhdessä kotona!


Huomenna tiistaina 31.3.2020 vietetään #Seurapaitapäiväkotona -päivää. Suomen Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja seurat yhdessä kutsuvat kaikki mukaan liputtamaan seuravärejä. "Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima - ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan." Seuramme ei toimisi ilman sen ympärille rakentunutta seurayhteisöä, jonka kaikki jäsenet ovat mukana toiminnassa täydellä sydämellään.

Nyt kun emme fyysisesti voi olla toistemme seurassa, niin tunnustetaan yhdessä väriä yhdessä julkaisemalla kuvia sosiaalisessa mediassa. Pukeudu siis huomenna kotona seurasi väreihin ja näytä, mille seuralle sinun sydämesi sykkii! Voit myös kertoa päivityksessäsi, mitä seuramme juuri sinulle merkitsee. Jaa oma kuvasi somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä, #seurasydän ja #ylojarvenilves.

Lue lisää aiheesta osoitteesta www.seurasydan.fi ja käy katsomassa Palloliiton sivuilta aiheeseen liittyvä video, jossa Hannu Tihinen kertoo tarinan omasta junioripolustaan Kemin palloseurassa. (katso video tästä)


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat