Jäsenkirje 1.4.2020
1.4.2020 19:11 Uutiset / Seuran etusivu

Seuran puheenjohtajan terveiset

Arvoisa seurayhteisömme jäsen

Suomen Palloliiton hallitus päätti maanantaina 30.3. jalkapallotoiminnan keskeytyksen jatkamisesta ainakin 13.5.2020 saakka. Päätöksessä seurattiin Valtioneuvoston linjauksia. Meidän on vastuullisena kasvattajaseurana varauduttava myös tätä pidempiaikaisempiin toimintaamme kohdistuviin vaikutuksiin. Säilytämme kuitenkin samalla edellytykset kenttätoimintamme nopeaan palauttamiseen heti rajoitusten purkautuessa. Toimintamme seurana ei ole tilanteestahuolimatta pysähtynyt vaan jatkuu koko ajan ja ketteryytemme ansioista pystymme myös muuttumaan. Kiitos siitä erityisesti kaikille vapaaehtoisille toimijoillemme!

Meiltä vaaditaan kuitenkin välittömiä toimenpiteitä. Kuten kannamme vastuumme kasvattajina, kannamme myös vastuumme seuran tulevaisuudesta. Meidän pitää turvata matalan kynnyksen osallistuminen toimintaamme sekä kykymme hyödyntää laadukkaita ympärivuotisia olosuhteita myös jatkossa. Ylöjärven Ilveksen toiminta nojaa vahvasti ikäluokkiemme toimintaan. Ikäluokkien tulee jatkossakin pystyä täysipainoisesti hyödyntämään mm. omia varojaan omaan toimintaansa, tehtävistä toimenpiteistä huolimatta.

Seuran hallitus on tehnyt päätökset välittömistä toimenpiteistä kokouksissaan 27.3.2020 ja 30.3.2020. Keskeytämme seurapalvelujen kehittämistä koskevan kehityshankkeemme ja seuramme edellytykset tarjota seurapalvelupäällikön työtä jatkossa ovat vähentyneet olennaisesti ja pysyvästi. Seurapalvelupäällikkö Otso Lepomäen työsuhde on päättynyt 1.4.2020. Kiitämme Otsoa kaikesta työstä vapaaehtoisiemme ja harrastajiemme eteen! Seuran urheilutoiminnanjohtaja Sami Päivinen lomautetaan osa-aikaisesti 14.4.2020 alkaen toukokuun loppuun asti. Osa-aikaisuudella turvataan seuran hallintoon ja Ylöjärven Urheiluhallit Oy:n liittyvät välttämättömät tehtävät.

Haluamme, että jokainen harrastajistamme voi jatkaa seurassamme ja meille on matala kynnys liittyä mukaan. Seuran toimintamaksuja lasketaan kesäkaudelle 2020 keskimäärin noin 40% viime vuoteen verrattuna. Lisäksi tuemme Pesäluolarahaston kautta niitä, joilla on haastavissa taloudellisissa tilanteissa vaikeuksia aloittaa tai jatkaa harrastusta seurassamme. Olemme lisäksi julkaisseet erilaisia tapoja tukea seuramme ja seuran omistaman halliyhtiön (Ylöjärven Urheiluhallit Oy) toimintaa. Lisäksi vapaaehtoiset toimihenkilömme voivat tukea toimintaamme vaikean ajanjakson yli jättämällä toimihenkilökorvauksia nostamatta tai lahjoittamalla niitä Pesäluolarahastoon. Kannustamme kaikkia tuomaan esiin omaa osaamistaan ja ideoitaan seuran tukemiseksi. Moni tehtävä voi olla pieni yksilölle mutta erittäin merkittävä seuralle. Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimintamme jatkuu joka päivä. Osalla ikäluokista etäharjoitukset ja ilmoittautumiset pyörivät normaalisti, tapa valmentaa vain muuttuu. Osa tuottaa ansiokkaasti materiaalia omatoimisen harjoittelun tueksi. Meille on jopa liittynyt mukaan uusia pelaajia! Olemme alkaneet hyödyntämään myös digitaalisia välineitä vuorovaikutuksessamme ja otamme parhaillaan käyttöön Google Suite -työkaluja. Tästä ensimmäisenä osoituksena tämän viikon joukkueenjohtajien ja vastuuvalmentajien palaverit etänä.

Me pystymme yhdessä sopeutumaan ja reagoimaan eri tilanteisiin. Löydämme uusia ratkaisumalleja toteuttaa toimintaamme ja se jos mikä kehittää seuraamme eteenpäin. Tärkeintä on se, että toimintamme jatkuu ja harrastajamme liikkuvat. Jalkapallon, futsalin ja viime kädessä ihmisten liikuttamisen ja yhteisöllisyyden luoman hyvinvoinnin merkitys ei katoa mihinkään. Tehdään tästä elinikäinen yhteinen harrastus!

Joni Ojamäki
puheenjohtaja

YHDESSÄ OLEMME SEURA


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat