Uuteen T7 (2013-2014) ikäluokkaan ilmoittautuminen
13.5.2020 15:38 Uutiset / T7 (2013-2014)

Uusi ikäluokka seuraan, tuu mukaan!

Tervetuloa aloittamaan jalkapalloharrastus Ylöjärven Ilveksen uudessa tyttöjen T7 (2013-2014) ikäluokkassa. Ikäluokka on pääsääntöisesti 2013-2014-syntyneille jalkapalloilijan aluille tarkoitettu joukkue, johon otetaan mukaan kaikki jo aiemmin jalkapalloa harrastaneet sekä myös ensikosketuksensa lajin parissa ottavat tytöt. Kaikki jalkapallosta innostuneet tytöt ovat siis tervetulleita mukaan!

Toiminta pyritään aloittamaan kesäkuun aikana. Yhteisiä harjoitus- ja otelutapahtumia ikäluokalla on yhteensä noin 2-3 kertaa viikossa. Harjoitukset järjestetään kesän aikana hyvissä kenttäolosuhteissa Soppeenharjun ja Tiuran tekonurmikentillä sekä kelien salliessa myös luonnon nurmella. Lisäksi joukkueella on halutessaan mahdollisuus osallistua ikäluokalle järjestettäviin turnaustapahtumiin. Vuoden 2019 marraskuussa avattu monitoimihalli tarjoaa mahdollisuuden joukkueen ympärivuotiselle toiminnalle. Jokainen joukkueeseen ilmoittautunut pelaaja liitetään joukkueen omaan Jopox-pukukoppiin, jossa ovat näkyvillä kaikki joukkueen tapahtumat. Myös ilmoittautuminen tapahtumiin tehdään Jopoxin kautta.

Ensimmäisenä kesänä joukkueen toiminta on seuran vastuulla. Kaikkien seuran ikäluokkien toiminta perustuu kuitenkin täysin vapaaehtoisuuteen. Toivommekin jokaiselta vanhemmalta aktiivisuutta ja omien voimavarojensa mukaista sitoutumista joukkueen toimintaan. Toiminta pitää harjoitus- ja ottelutapahtumien lisäksi mahdollisesti sisällään myös joukkueen yhteistä vapaa-ajan toimintaa ja varojenkeruutapahtumia, kuten yhteisiä talkoita sekä kioski- ja kahvilatoimintaa. Mikäli olet kiinnostunut ikäluokan toimihenkilötehtävistä (joukkueenjohtaja, valmentaja, huoltaja, rahastonhoitaja...) olethan rohkeasti meihin yhteydessä! Voit ilmaista kiinnostuksesi toimihenkilötehtävistä alustavasti ilmoittautumislomakkeessa.

Kustannukset:

Ikäluokkatoiminnan kustannukset koostuvat pelaajakohtaisesta jäsen- ja toimintamaksusta. Seuran jäsenmaksun suuruus on 20 € / vuosi ja toimintamaksun suuruus 120 € / kesäkausi (+25 € pelipaita uusille pelaajille). Toimintamaksuun sisältyy kaikki toiminnasta koituvat välttämättömät kulut; kenttävuorot, harjoitusvälineet, mahdollisen syksyn pelitoiminnan sarjamaksut, seuran hallinnolliset kulut, vastuuhenkilöiden kulukorvaukset ja toimihenkilöiden koulutukset sekä harrastepassin ja vakuutuksen.

Toimintamaksu ei sisällä pelaajien henkilökohtaisia varusteita (pelipaidan lisäksi) eikä mahdollisia turnausten osallistumimaksuja.

Ilmoittautuminen toimintaan tapahtuu seuraavalla lomakkeella. . ---> SIIRRY LOMAKKEESEEN

Lisätietoja:

Sami Päivinen
Urheilutoimenjohtaja
044-0559112
sami.paivinen@ylojarvenilves.fi


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat