Yhteistyöseurasopimus Mad Maxien kanssa
20.9.2020 12:15 Uutiset / Seuran etusivu

Futsalin pelaajapolku vahvistuu

Ylöjärven Ilves ja Valkeakoskelainen Futsal Mad Max ovat allekirjoittaneet yhteistyöseurasopimuksen tulevalle futsalkaudelle miesten ja poikien sarjojen osalta. Yhteistyöseurasopimus antaa molempien organisaatioiden nuorille pelaajille mahdollisuuden peli- ja harjoitusminuutteihin toisen seuran mukana. Sopimuksen myötä myös valmennuksellisesta yhteistyöstä odotetaan erittäin aktiivista ja seuratasolla etsitään uusia tapoja hyödyntää molemmin puolin erilaisia tapoja kehittää seurojen toimintaa.

Futsal Mad Max on futsalin erikoisseura, jonka miesten edustusjoukkue on vakiinnuttanut paikkansa Futsal-liigassa ja Naisten edustusjoukkue pelaa Futsal-ykkösessä. Seuran junioritoiminta on kovassa kasvussa ja tulevaan seuran 20-vuotisjuhlakauteen lähtiessä juniorijoukkueiden määrä on kasvanut jälleen neljällä joukkueella.

Alkavaa yhteistyötä on pohjustettu jo pitkään ja ensiviitteitä siitä saatiinkin jo pre-seasonin aikana. Ylöjärven Ilveksen juniorit vierailivat Mad Maxin miesten joukkueen harjoituksissa, jonka lisäksi P19-joukkue pelasi myös harjoitusottelun liigakautensa tänään aloittavaa Mad Maxin miesten joukkuetta vastaan. Muutama Ylöjärven Ilveksen juniori pääsi jo kokeilemaan oikein kunnolla miesten liigavauhtiakin, kun Mad Max tarvitsi lisävahvistuksia hallitsevaa Suomen mestaria vastaan pelattuun harjoitusotteluun Mikkeliin.

Ylöjärven Ilveksen kasvateista Mad Maxin miesten edustusjoukkueessa pelaa tällä hetkellä U19-maajoukkueestakin tuttu Arttu Haataja, joten aika näyttää mitä kaikkea nyt alkaneella yhteistyöllä saadaan tulevaisuudessa aikaiseksi.

Seuran puheenjohtajat kommentoivat alkanutta yhteistyötä seuraavasti:

”Yhteistyössä on kysymys siitä, että molemmat osapuolet kokevat siitä aitoa arvoa. Mad Maxin kanssa tehty sopimus on tästä hyvä esimerkki. Se avaa pelaajillemme loistavia kehittymisen mahdollisuuksia.

Yhteistyön arvo realisoituu vasta kun lähdetään yhdessä tekemään asioita kentällä. Olen seuran puolesta ylpeä, että pystymme yhteistyön voimin jatkamaan futsal perinteitämme sekä leventämään pelaajiemme mahdollisuuksia pelata huipputason futsalia Suomessa.

Toivon, että tässä syntyy hyvä, avoin ja pitkäjänteinen yhteistyö, jonka vaikutukset näkyvät pelaajiemme lisäksi myös seurojen valmennuksen kehittymisessä.”

Joni Ojamäki
puheenjohtaja
Ylöjärven Ilves

”Yhteistyösopimus Ylöjärven Ilveksen kanssa on yksi askel seuramme junioritoiminnan kehittämisen osalta.

Ylöjärven Ilves on tehnyt pitkään hyvää juniorityötä ja yhteistyön avulla uskon, että pystymme tuomaan uusia asioita kummankin seuran juniorivalmennukseen sekä mahdollisesti miettimään yhteisiä koulutuksia, leirityksiä jne.

Pystymme mm. tarjoamaan Veetille mahdollisuuden pelata P19 Futsal-liigaa ja vastavuoroisesti Ylöjärven Ilveksen junioripelaajille mahdollisuuden päästä mukaan liigajoukkueen toimintaan.

Valmentajien näkemykset ovat hyvin samankaltaisia, joten uskon tämän auttavan myös molempien seurojen katsomaan asioita eri kulmista.

Olemme innolla lähdössä luomaan pitkäjänteistä seurayhteistyötä Ylöjärven Ilveksen kanssa.”

Jukka Kastelvuo
puheenjohtaja
Futsal Mad Max   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat