Otteluennakko HIFK FS- Yilves
13.11.2020 12:01 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Yilves

Ylöjärven Ilves kohtaa lauantaina sarjatulokas HIFK FS:n Helsingin Pirkkolassa takanaan musta isänpäivä Porissa 8-0 -rökäletappion muodossa. Puoliajalla tulostaululla lukemat 7-0 ja ottelu oli käytännössä ohi. MuSaFutsal-kone pesi, huuhtoi ja mankeloi Ylöjärven Ilveksen täydellisesti loistavan pääpyykkärinsä Netta Hannulan iskiessä kliinisesti 5 maalia. Kun kolme peliä on pelattu ja 17 maalia mennyt omiin, on tällä tahdilla turha haaveilla playoff -paikasta. Kausi on kuitenkin pitkä maajoukkueen ja Ilves FS:n päävalmentajaa siteeraten: "Pitää kuitenkin muistaa, että tuleva kausi on uudenlainen kokemus aikaisempiin verrattuna suuremman pelimäärän, kahdeksan joukkueen pudotuspelien ja vasta toukokuussa pelattavien finaalien vuoksi. Paljon ehtii siis asioita tapahtua sarjassa ennen sitä ja hyvä kesäharjoittelu ei takaa mitään ensi kevään ratkaisupelejä ajatellen".

HIFK FS:n päävalmentaja Ilkka Somero on saanut Team Vanpa -runkoon merkittäviä vahvistuksia monesta suunnasta. Lähteneiden pelaajien Olivia Simula (Halikko), Ronja Salmi (Halikko), Selja Laine (CD Leganes FS), Natalia Kusmin (PK-35) ja Jenna Front (lopetti) tilalle ovat saapuneet Hilla Romppanen (ToTe), Hanna Putaala (OPA), Anniina Ponkkonen (KaDy), Tuula Sirén (GFT), Ilona Mikkelä (GFT), Karolina Kröger (GFT), Dali Meller (HPS), Selma Rantala (VJS), Hanna Halonen (Farhan), Iina Ahola (Farhan) sekä Emmy Nyström (MPS). Nimekkäine pelaajineen joukkue tulee olemaan varmasti keväällä kahdeksan parhaan joukossa. Ylöjärven Ilveksen suunnatessa kohti Pirkkolaa onkin syytä sytyttää jouluvalot pimeyden ja kaamoksen karkoitukseen. HIFK FS on pelannut vasta yhden ottelun FTK-Torniota vastaan, jonka se voitti selvin numeroin 5-0. HIFK on iskussa, löytääkö Ylöjärven Ilves aseet helsinkiläisten kaatoon ?

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, miltä tuntui olla länsirannikolla MuSaFutsalin betonimyllyssä? "Hiljaiseksi veti ja numerot taululla kertovat kaiken: hävittiin tylysti kaikilla mittareilla. Toisella jaksolla hieman herättiin ja alettiin taas muistamaan ja tekemään sovittuja asioita. Toki vastustajakin hellitti hieman. Saatiin paikkoja joo, mutta laukaukset löysivät kohteensa muualta kuin maalin kohdalta. MuSaFutsalin tähti Netta Hannula näytti maalinteon mallia kovalla prosentilla." - Seuraavaksi vieraspeliin etelään ja vastaan marssii HIFK FS ? "Kyllä, HIFK on kova joukkue ja "Vanpa" on täydentynyt hyvillä pelaajilla. Nyt pitää olla alkuvihellyksestä lähtien hereillä. Ilmaiseksi ei pisteet irtoa HIFK:ltä, se on varma. Omiin on mennyt liikaa maaleja ja paikallislehdessä mainittu signaali on kyllä havaittu. Valmentajista alkaen meillä on peiliin katsomisen paikka ja nyt pitää herätä. Ei riitä, että treeneissä tehdään asioita hyvin, vaan nyt on noustava soramontun pohjalta. Selittelyt ja puheet ovat turhia, enemmän asennetta ja tekoja."

Edellisen pelin raportti:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat