Otteluennakot- FTK- Yilves ja FC OPA- Yilves
20.11.2020 11:44 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Yilves.

Ylöjärven Ilveksellä on tuplapeliviikonloppuna edessään pitkä ja raskas reissu pohjoiseen. Lauantaina joukkue kohtaa FTK Tornion ja sunnuntaina paluumatkalla FC OPA:n. Pisteet pohjoisen Suomen joukkueilta ovat olleet aina erittäin tiukassa, eikä tämäkään kausi tehne poikkeusta.

FTK Tornio on tehnyt pitkään hyvää työtä futsalin osalta ja kuuluu sarjan kestomenestyjiin. Joukkueen runko on pysynyt kasassa viime kauden Tiia Juntikan ja Heta Huhtaniskan Ilves FS -siirtojen jälkeen. Viime kaudella, koko lailla vuosi sitten, Ylöjärven Ilves onnistui saamaan ensimmäistä kertaa pisteitä Torniosta voittomaalikilpailun päätteeksi 3-4 (vm. 1-2), ja. 3-3, 3-3 (1-3). Tällä kertaa Ylöjärven Ilveksen pitää pystyä pitämään aisoissa mm. Sanna Rautio, Jenni Suhonen ja eritoten FTK:n tehokas kapteeni Anna Keränen.

Sunnuntaina Ylöjärven Ilves kohtaa FC OPA:n Oulussa. FC OPA:n valmennuksessa jatkaa Sami Kuronen miesten edustusjoukkueessa pelaamisen ohella. Valmennuksessa mukana ovat myös kokenut naisfutsalisti Tarja Alakoski ja kokenut liigapeluri, legendaarinen maalintekijä Adrian Rizvani. Heidän lisäkseen apuvoimina toimivat Riikka Kannisto sekä Terhi Jokela. Joukkueen runko on pysynyt koossa viime kaudesta. Merkittävin lähtenyt pelaaja on Hanna Putaala (HIFK FS). Saapuneista merkittävimmät pelaajat ovat Emmi Hanhineva, Minda Ala-aho ja Elli Jaatinen. Viime kevään karvas vierastappio jätti Ylöjärven Ilvekselle taatusti näyttämisen halua.

Edellisen vieraspelin loppulukemat Pirkkolasta HIFK - Ylöjärven Ilves 2-1 (0-1). Ylöjärven Ilves pesi kasvonsa ja pelasi hyvän ottelun. Pieni väärä valinta ns. riskittömän pelaamisen kohdalla pienten marginaalien ottelussa maksoi kuitenkin tällä kertaa vähintään yhden pisteen. Tekeminen kentällä pysyi molemmilla jaksoilla melko hyvin kasassa. Iloinen ilme ja hyvät asiat pitää ottaa mukaan matkaan kohti pohjoista lisäpisteiden jahtaamiseen.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, HIFK oli niukasti parempi? "Oli. Harmittaa ottelun lopussa pieni virhe, joka maksoi nyt vähintään pisteen. Mutta näistä pitää ottaa opiksi ja opitaan. Tiukkoja otteluita pitää pystyä kääntämään voitoiksi ja pitämään ajatukset oikeissa asioissa. Pystyttiin toki parantamaan omaa tekemistä ja asenne oli paremmalla tasolla. Tästä on oikein hyvä jatkaa ja parantaa!" - Seuraavaksi matkataan viikonlopuksi pohjoiseen, maahan outoon sohjoiseen. Tornio, Putaan liikuntahalli ja FTK? "Vaikea paikka ja haastava, laadukas vastus, mutta kahta ehjää jaksoa lähdemme hakemaan. Katsotaan sitten ottelun lopuksi numeroita taululla. Maaleja myös pitää pystyä tekemään enemmän kuin yksi. Ilman maaleja ei vaan irtoa pisteitä. Jollemme myös puolusta riittävän hyvin, FTK osaa kyllä maalintekemisen taidon ja vie pisteet." - Sunnuntain peli huipentaa viikonlopun: Oulu, urheilutalo ja FC OPA? "Heti perään toinen tiukka haaste. FC OPA osoitti jo viime kaudella mihin se pystyy kaatamalla ns. isoja joukkueita. Revanssia lähdemme Oulusta hakemaan."

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Putaan liikuntahalli on kiinni ja FTK- Yilves on siirretty pelattavaksi Iin Iisi Areenalla klo17 alkaen.


Viime pelin otteluraportti:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat