Otteluennakko KaDy- Yilves
18.12.2020 18:09 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Yilves

Ylöjärven Ilves lähtee lauantaina Jyväskylään Monnarille vielä ennen siirtymistä ansaitulle joulutauolle. Kampuksen Dynamo on ollut vaikea vastustaja Ylöjärven Ilvekselle vuodesta toiseen. Joukkue on mennyt vuosi vuodelta eteenpäin ja mikä hienointa, se pelaa ihan oikeasti futsalia. KaDy:n teknisistä kiemuroista vastaa päävalmentaja Mikko Kytölä, joka on tuttu ja tunnustettu myös maajoukkuepelaajana. KaDy:n B-juniorit ovatkin hyvien oppien saattamana kasvaneet liigakelpoisiksi. Joukkueen ainoa menetys viime kaudesta oli Martta Perälän siirtyminen MuSaFutsalin maalinsuulle. Tulleiden pelaajien lista onkin mittavampi alkaen Heidi Malkista jatkuen Silja Heikkilään, Alina Niemiseen, Aliisa ja Vilma Terävään, Laura Toivaseen ja Jenny Korolaiseen, ja päättyen Essi Kaattariin.

Edellisen ottelunsa KaDy hävisi vieraissa Ilves FS:lle 5-1 (1-1) Laura Toivasen tehdessä joukkueensa maalin 0-1. KaDy on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Ylöjärven Ilves ja kahdeksan ottelua on tuonut jyväskyläläisten sarakkeeseen 7 pistettä. Liigajoukkueilla on sarjassa pelattuna melko kirjava määrä otteluita. Osa on pelannut jo 10 peliä, kun parilla joukkueella on vasta vaivaiset 5 ottelua takanaan. Viikonlopun otteluissa Ylöjärven Ilves puolestaan hävisi GFT:lle 4-1 (1-1) ja hävisi voittomaalikilpailun jälkeen FC Sport j:lle niukimmalla mahdollisella erolla 3-2 (vm. 1-0) jo. 2-2, 2-2 (1-0). Tuleva ottelu onkin tasaisessa sarjassa molemmille pudotuspeliviivan seutuvilla pyöriville joukkueille tärkeä.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, viikonlopun saldona kahdesta pelistä yksi piste? "GFT ja FC Sport-j -pelejä edeltävä viikko oli enemmän kuin haastava. Eikä vähiten ylipäätään joukkueen saaminen kasaan tässä tapauksessa. Hieman yllätti ja hämmensi varmaan pelaajiakin, että oltiin kuitenkin Espoon pelissä niinkin hyvin mukana ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla GFT tuli tuttuun tapaansa ja vei täydet pisteet rutiinilla. Vaasan pelistä ei paljon muuta hyvää löytynyt kuin hieno nousu ylivoimalla kahden maalin takaa tasoihin. Yksikin piste sarakkeeseen lisää onkin lähtökohdat huomioiden kohtuullinen saavutus. Taas opittiin monta asiaa viikonlopun aikana." - Seuraavaksi matkustaminen jatkuu vallitsevassa tilanteessa Jyväskylään. KaDy:n kanssa keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä. Jatkuuko sama meno? "Hyvin todennäköistä sillä KaDy osaa lajin hienouksia ja laittaa meidät varmasti todella kovaan puntariin. Vaikea sanoa ottelun tavoitteista. Totta kai pistejahtiin lähdetään niin kuin aina, tosin emme todellakaan tiedä keitä saamme tällä kertaa mukaan kokoonpanoon. Jatkamme tinkimättä voimassa olevien sääntöjen ja rajoitusten noudattamista kaikin tavoin. Voittoa lähdettäneen joka tapauksessa hakemaan".


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat