Salibandy mukaan seuran lajivalikoimaan
3.1.2021 18:21 Uutiset / Seuran etusivu

Elinikäinen yhteinen harrastus nyt myös Salibandyn parissa

Ylöjärven Ilves aloittaa projektin, jonka tavoitteena on tuoda salibandy seuran uudeksi lajiksi vuonna 2021. Tulemme osana tätä projektia hakemaan Salibandyliiton jäsenyyttä, joka mahdollistaa tarvittavan tuen sekä osallistumisen parhaimmillaan jo syksyllä alkaviin sarjoihin. Seuran kulttuuri, arvot, olosuhteet ja yhteistyökyky luovat erinomaiset mahdollisuudet onnistua tässä projektissa.

Seuran keskeisenä tavoitteena on edistää matalan kynnyksen harrastamisen edellytyksiä ja salibandy uutena lajina tarjoaa tähän uusia mahdollisuuksia. Salibandy on jo tälläkin hetkellä osa mm. seuran monilajikerhojen toimntaa. Ylöjärven Ilves Areenalla sekä muissa Ylöjärvellä sijaitsevissa tiloissa on huippuolosuhteet pelata salibandya.

Haluamme olla hyvä, innostava ja monipuolinen seurayhteisö mahdollisimman monelle lapsen ensimmäistä harrastusta pohtivalle perheelle, tavoitteellisesti treenaavalle pelaajalle tai muuten liikunnasta nauttivalle lapselle, nuorelle ja aikuiselle. Seuran missiona on tarjota elinikäinen yhteinen harrastus ja toimintamme sydän on vapaaehtoisuudessa. Vapaaehtoistyön lisäksi osallistujamäärältään kasvava seura pitää harrastamisen kustannukset maltillisina, ja monipuolistuva lajivalikoima antaa tulevaisuudessa monelle mahdollisuuden myös harrastaa useampaa lajia samassa seurassa.

Toivotamme kaikki innokkaat salibandysta kiinnostuneet mukaan rakentamaan uutta hienoa lajia seuraan!

Lisätietoja projektista saa seuran hallitukselta.   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat