Otteluennakko Yilves- KP-V
8.1.2021 18:10 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Y-ilves

Ylöjärven Ilves palaa lauantaina pitkän tauon jälkeen kotisaliinsa, jossa joukkue kohtaa suljettujen ovien takana Kaustisen Pohjan-Veikot. KP-V on sarjanousija ja uusi tuttavuus Ylöjärven Ilvekselle. Joukkueella on iso rinki pelaajia ja huomionarvoisena asiana heillä on joukkue sekä liigassa että ykkösessä. Joukkueen valmennuksesta vastaa päävalmentaja Juho Viiperi apunaan Jarno Koskinen ja Jarkko Lyytikäinen. Lisäksi taustoilta löytyy mv-valmentaja ja fysiikkavalmentaja. Näistä asioista homman toimivuus tuskin jääkään kiinni. Pinkkipaitojen veräjänvartija Teresa Delia on esittänyt mainioita torjuntoja ja maalitykki Emilia Nurkkalan kanssa tulee Ylöjärven Ilvekselle varmasti kiirettä. Seurata kannattaa myös Vera Mattilan, Taru Paavolan, Essi Rahkosen, Salla Lillsundin ja Jenny Len tekemisiä. KP-V tulee Ylöjärvelle varmasti pistenälkäisenä.

Edelliset ottelunsa KP-V hävisi ensin Espoossa 13.12. GFT:lle 5-2 hyvän ottelun päätteeksi, 30.12. kotonaan FC Sport-j:lle 0-4 ja 6.1. tiukan taistelun jålkeen koko kauden kovassa iskussa olleelle MuSaFutsalille niukasti 3-4. Tällä hetkellä KP-V:llä on 9 pelistä koossa 7 pistettä. Ylöjärven Ilves puolestaan hävisi edellisen ottelunsa KaDy:lle 5-4 (2-2) ennen joulua. KaDy:n osaaminen ja eteenpäin meno on ollut koko ajan tiedossa, eikä tarvitse olla ihmeellinen ennustaja veikatessaan KaDy:n olevan mitaleilla lähivuosina, ehkä jo tänä vuonna. Mikäli joukkue pysyy kasassa ei olisi iso ihme, vaikka Jyväskylässä nosteltaisiin mestaruuskannuakin. Joukkueessa on paljon taitoa ja loistavia yksilöitä helmenä 15-vuotias Laura Toivanen. Valmentajavelho Mikko Kytölä tekee vielä kovia taikoja joukkueensa kera.

Ylöjärvellä on jouluna levätty kunnolla arkihuolet pois heittäen. Kokolailla puolen matkan krouvissa on runkosarjan kymmenestä pelistä saldona 10 pistettä, 3 voittoa ja yksi jatkoaikapiste. Piste per peli -vauhti ei riitä ja monista kohdatuista haasteista huolimatta pisteitä voisi olla jokunen enemmänkin, vaikka niiden perään onkin aivan turha haikailla. Vieraspelit on kuitenkin likimain kaikki reissattu ja päästään vihdoin kotisaliin. Otteluita on jäljellä 12 ja pidempiä vierasreissuja ainostaan Salo ja Kaustinen. Alla on kuitenkin neljän tappion putki, joka on syytä saada nopeasti poikki, kun vastaan astelee jatkuvasti otteitaan parantanut KP-V. Kaiken kaikkiaan hieno, upea ja haasteellinen tilanne alkaa ottamaan lisäpisteitä. Nyt pitääkin viimeistään olla valmis hyppäämään playoff -junan kyytiin Ylöjärven asemalta.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, Jyväskylästä saldona musta joulu? "Tiukka peli ja kyllä harmittaa todella karu loppu. Joukkue näytti, että häviämään ei Jyväskylään ollut tultu ja johdettiin ottelua kolmeen kertaan. Pelin sisällä tuli kuitenkin vielä asioita, jotka oletimme jo opiksi otetuiksi. Teimme muutamia vääriä valintoja, jotka käänsivät ottelun lopulta KaDy:n hyväksi ja jättivät meille luun käteen. Mutta hei, tästäkin otetaan taas opiksi ja tullaan entistä paremmiksi peli kerrallaan. Kaikki on omissa jaloissa ja käsissä." - Seuraavaksi ei matkusteta kauemmaksi kuin kotiluolaan Urheilutalolle. Paikalle saapuu puolestaan KP-V Kaustiselta, millä miettein ? "Mukavaa haastetta luvassa vuoden alkuun. Vastustajasta ei ole aiempaa kokemusta, mutta KP-V on pelannut hyvin ja näyttänyt pystyvän haastamaan kaikkia joukkueita GFT:stä ja MuSaFutsalista alkaen. Hereillä pitää siksi olla heti alusta saakka. Tulee varmasti vaiherikas ja yleisöystävällinen ottelu, vaikka ovet pysyvätkin vielä koronarajoitusten vuoksi säpissä. Tappelemme molemmat joukkueet paikasta tulevan kevään auringonpaisteeseen."


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat