Esittelyssä seuran uusi työntekijä
4.2.2021 13:49 Uutiset / Seuran etusivu

Hei ylöjärveläiset jalkapalloilijat!

Nimeni on Amma Tuovinen ja aloitin tällä viikolla työt Ylöjärven Ilveksessä ohjaajan tittelillä. Työtehtäviäni seurassa ovat muun muassa seuran harrasteryhmien ohjaaminen sekä toimistotyöt. On aivan mahtavaa päästä mukaan YIlveksen toimintaan ja odotan innolla tulevaa.

Olen 29-vuotias ja asun tällä hetkellä Tampereella. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi. Työtä jalkapallon parissa olen tehnyt muun muassa eri seurojen jalkapallokouluissa ja pienten ikäluokan valmentajana. Olen kotoisin Iisalmesta, missä olen 5-vuotiaana aloittanut jalkapalloharrastuksen Klubi-36:n joukkueessa. Olen pelannut myös Mikkelissä PU-62:n ja Tampereella TPV:n riveissä. Jalkapallo on ollut aina suuri osa elämääni ja pelivuosia onkin takana 22 vuotta.

Tällä hetkellä oma vapaa-aikani kuluu alamäkipyöräilyn ja laskettelun parissa ja oma jalkapallon pelaaminen on jäänyt vähemmälle, mutta rakkaus lajiin on säilynyt. Nyt saankin ylpeänä pukea Ylöjärven Ilveksen paidan päälle ja edustaa ja tehdä töitä rakkaan lajin parissa hienossa seurassa.

Tulkaa rohkeasti jutuille kun nähdään kentillä tai toimistolla! :)

Terveisin,
Amma Tuovinen, Ylöjärven Ilves
Puh. 044 055 9112
amma.tuovinen@ylojarvenilves.fi


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat