Otteluennakko KP-V- Yilves
5.2.2021 18:33 Uutiset / Naiset FS

Kuva:Yilves.

Ylöjärven Ilves matkaa lauantaina kevätkierroksen pisimmälle vieraspelireissulleen Kaustisen Urheilutalolle, joka on pelipaikkana uusi tuttavuus. KP-V kohtasi edellisessä ottelussaan FTK-Tornion Putaan Liikuntahallissa. KP-V näytti vaarallisuutensa laittaen FTK:n tiukoille ja niukat loppulukemat 6-4 kotijoukkueelle kertovat sen, että hyvänä paivänä KP-V voi voittaa kenet tahansa tässä sarjassa. 5-2 -tilanteesta joukkue nousi vielä lukemiin 5-4 ja taistelemaan ottelun voitosta maalitykki Emilia Nurkkalan kahden maalin voimalla. Ylöjärven Ilves saa Nurkkalan lisäksi olla erityisen tarkkana myös Vera Mattilan, Taru Paavolan, Essi Rahkosen ja Jenny Len tekemisten suhteen. Vierasjoukkueet eivät tule koskaan saamaan pisteitä ilmaiseksi Kaustiselta.

Ylöjärven Ilves urakoi puolestaan viikonloppuna kahden ottelun merkeissä. FC OPA pystyttiin voittamaan lauantaina rutiininomaisesti lukemin 7-3 pääarkkitehteinä Sini Sutinen tehoin 1+2, Rosa Sirén 2+1 ja Emilia Lindberg 1+2. FC OPA:n parhaana palkittiin 1+1 -tehot tehnyt Sanna Tikkanen. Ottelun jälkeen katseet siirrettiin välittömästi sunnuntaille, koska tiedettiin, että HIFK FS tulee Ylöjärvelle varmasti ärsytettynä ja vauhtia ei tule ottelusta puuttumaan. Ensimmäinen jakso olikin parasta ja kovavauhtisinta futsalia Ylöjärvellä tällä kaudella HIFK:n johtaessa tauolla lukemin 2-4. Toisella jaksolla helsinkiläiset naulasivat ottelun itselleen lopullisesti tehden 2 maalia seitsemässä sekunnissa 25 minuutin kohdalla ja voittaen pelin loppulukemin 4-9. Tuula Siren tehoilla 2+0, ottelun parhaana palkittu Hanna Halonen 3+1 ja Karoliina Kröger 2+1 söivät vahvuuksillaan Ylöjärven Ilveksen. Kotijoukkueelle ottelusta tuli tuplatappio hyvin pelanneen Elisa Ilotun (1+1) pahan loukkaantumisen myötä.

Sarjataulukossa Ylöjärven Ilves yhden ottelun KaDy:a enemmän pelanneena pysyi nippa nappa pudotuspeliviivan yläpuolella sijalla kahdeksan. KP-V on pelannut 2 peliä Ylöjärven Ilvestä vähemmän ja tarvitsee pisteitä yhtä lailla kuin ylöjärveläisetkin. Panosta ottelussa siis riittää mikä on oikein hieno asia. Tässä kohtaamisessa tuskin kumpikaan joukkue alkaa peruuttelemaan.

- Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, viikonlopun saldo voitto ja tappio? "Villeissä unelmissa oli 6 pistettä ja minimi 3 pistettä otettiin. Eivät olleet helppoja pelejä kumpikaan. FC OPA voitettiin, vaikkei ihan parasta saatu joukkueesta irti. Tekemisen perustaso onneksi riitti, eteenpäin on menty ja saatiin 3 tärkeää pistettä. HIFK puolestaan pääsi tuorein jaloin otteluun, mutta ei se ole syy tai selitys tappioon. Meillä oli ottelussa omat hetkemme, joita emme vaan saaneet hyödynnettyä. Ensimmäinen puolisko pysyttiin pelissä hyvin mukana, mutta toisella pudottiin kyydistä. HIFK:n erinomaiset, taitavat yksilöt eivät montaa paikkaa tarvitse onnistuakseen viimeistelyissä. HIFK:ssa on lisäksi hienoa nimenomaan futsalin lajinomainen pelaaminen. Heille voikin ennustaa korkeaa sijoitusta kauden lopussa, mitaliainesta." - Seuraavaksi vieraspeli ja KP-V. Millä miettein aurausauton kyytiin tienpäälle kohti Kaustista? "Jaa-a, melkoisesti on aurattavaa ennen ja jälkeen monenkin asian suhteen. Varmaa on, että ottelusta tulee vaiherikas ja yleisöystävällinen, ja että KP-V on varsin paha vastustaja. Tarkkana saamme taaskin olla heidän kanssaan lumikasan valloituksessa. Kerätään voimia, paikkaillaan naarmuja laastareilla ja valmistaudutaan huolella Kaustisen matkaan. Pisteet aurausauton lavalle ja takaisin Ylöjärvelle hyvillä mielin."


Viime pelien otteluraportit ja maalikoosteet:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat