Otteluennakko Yilves- KaDy
16.2.2021 22:48 Uutiset / Naiset FS

Kuva: Yilves.

Ylöjärven Ilves saa seuraavaksi vieraita Jyväskylästä, kun Kampuksen Dynamo rantautuu lauantaina Urheilutalolle. Joukkueiden välillä on vuosien saatossa käyty tasaisia vääntöjä. Syyskierroksella KaDy otti viime hetken maalilla 5-4 -kotivoiton tasaisten pelitapahtumien jälkeen. Joukkueen päävalmentaja Mikko Kytölän kädenjälki näkyy voimakkaasti erinomaista futsalia pelaavan joukkueen tekemisessä. Joukkue on täynnä hyvää liikettä ja energiaa ja tehokkaimpina pelaajina tuikkivat Maiju Horkka ja loistava Laura Toivanen. Edellisen kotipelinsä KaDy voitti KP-V:tä vastaan selvin lukemin 7-2.

Ylöjärven Ilves sen sijaan kärsi 4-7 -tappion MuSaFutsalille. Joukkueen vaihtopenkillä oli valitettavasti yhtä paljon tilaa kuin Kaustisellakin, mutta pieni rosteri haastoi kuitenkin ajoittain mallikkaasti kärkijoukkueisiin kuuluvaa MuSaFutsalia. Urheilutalon "postimerkki" - yllättävää kyllä - tuotti hankaluuksia MuSaFutsalin taitaville pelaajille, mutta ottelun varsinaisia kulminaatiopisteitä oli muutama. Ensimmäisenä tuomarointi meni muutaman kerran pahasti ns. vihkoon, ratkaisevampana ehkä MuSaFutsalin 1-3 -maalia edeltänyt ja viheltämättä jätetty selvä rikkomus. Toiseksi Ylöjärven Ilves ei myöskään onnistunut tekemään maaleja ensimmäisellä jaksolla saamistaan kahdesta 10 metrin rangaituspotkusta. MuSaFutsal puolestaan teki toisella jaksolla maalit molemmista kympin pilkuistaan ja oli yksinkertaisesti muutenkin tehokkaampi maalipaikkojensa hyödyntämisessä.

Sarjataulukossa Ylöjärven Ilves on pelannut eniten otteluita yhdessä ACE:n kanssa eli 17 peliä ja kerännyt niistä 22 pistettä. Sijoitus tällä hetkellä kahdeksantena niukasti playoff-viivan yläpuolella ennen ACE:a, jolla on pisteitä kasassa 21. Vieraaksi saapuva KaDy on tasapisteissä Ylöjärven Ilveksen kanssa, mutta ottelun vähemmän pelanneena. Kohtaaminen on siten molemmille joukkueille todella merkityksellinen taistelussa pudotuspelipaikoista, eli kyseessä on ns. 6 pisteen ottelu.

-Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen, pisteet lähtivät Poriin MuSaFutsalin mukaan? "Lähtivät kyllä. Haastettiin lopussa hienosti, muttei saatu tällä kertaa jättiläistä kaatumaan. Hieno kasvojen pesu Porin 8-0 -tappion jälkeen joka tapauksessa. Ylpeä olen pelaajien tekemisestä kaiken kaikkiaan. Luonnollisesti pienet jutut ja omien maalipaikkojen käyttämättä jättäminen hieman harmittavat, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa peliä." - Seuraavaksi tiukka kilpakumppani KaDy, jonka valmentaja Kytölä on keitellyt "taikajuomat" pisteiden saamiseksi Urheilutalolta. Miten Ylöjärven Ilves tulee vastaamaan haasteeseen? "Kytölältä löytyy varmasti monenmoista loitsua ja juomaa. KaDy pelaa hienoa futsalia ja taktiset kuviot on erinomaisesti sisäistetty. Joukkueessa on myös taitavia yksilöitä, jotka ratkaisevat ottelun, jos heille mahdollisuus siihen annetaan. Hieno, luultavasti pienten marginaalien peli tulossa. Häviämään emme tietenkään lähde ja laitamme kaikki peliin."

Koronarajoitusten vuoksi ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, mutta peliä voi seurata suorana striimilähetyksenä maksutta

Ottelulehtinen 2020-2021 kady.pdf

Viime pelin otteluraportti ja maalikooste:

http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#naf...


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat