Tervetuloa seuraan Jenni Veijonen!
8.3.2021 13:18 Uutiset / Seuran etusivu

Salibandyjaoston projektipäällikkö esittäytyy

Hei!

Olen Jenni Veijonen ja aloitin Ylöjärven Ilveksessä vapaaehtoisena toimihenkilönä alkuvuoden 2021 aikana. Ylöjärven Ilves päätti aloittaa jalkapallon ja futsalin rinnalle uutena lajina salibandyn, jonka vuoksi kiinnostuin lähtemään mukaan kehittämään toimintaa. Salibandytoimintaa käynnistellään kevään 2021 aikana seuran hallituksen, työntekijöiden ja vapaaehtoisen projektiryhmän kanssa. Minut valittiin projektipäälliköksi ja olen innoissani tästä uudesta tehtävästäni. Ohjaaja Amma Tuovinen on aloittanut seurassa jo Futis-Säbäkerhon sekä harrasteryhmien ohjaamista. 5-vuotias tyttäreni halusi aloittaa uuden harrastuksen, joten sitä mukaa ryhdyin ohjaamaan Futis-Säbäkerhoa yhdessä Amman kanssa. Kokemusta seurasta minulla on jo vuosien ajalta, sillä poikani pelaa jalkapalloa 2009-poikien joukkueessa ja mieheni toimii siellä valmentajana.

Olen 36-vuotias, nelilapsisen perheen äiti. Työskentelen ikäihmisten parissa fysioterapeuttina, mutta vapaa-ajallani valmennan ja pelaan salibandyä. Minulta löytyy lajitaustaa myös jalkapallosta, kaukalopallosta ja jääkiekosta, mitä pelasin SM-sarjatasolla. Salibandyn valmentamisen lisäksi olen toiminut aiemmin jääkiekkovalmentajana sekä ohjannut säbäkerhoja ja aikuinen-lapsijumppia. Salibandyyn liittyen olen käynyt Säbämestari- ja SBV1-koulutukset. Nautin Suomen Salibandyliiton tapahtumiin ja webinaareihin osallistumisesta ja verkostoituminen muiden lajin parissa touhuavien kanssa on erittäin mielenkiintoista. Ylöjärven Ilveksen arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa ja koen, että seurassa on asiat hyvällä mallilla.

Salibandytoimintaan liittyvä ennakkoilmoittautumislomake on avattu seuran nettisivuille maaliskuun alussa ja sen myötä alamme kartoittaa, millaisia joukkueita ja harrasteryhmiä Ylöjärven Ilvekseen alkaa muodostua. Ylöjärven Ilves on jo Salibandyliiton jäsenseura, joten toiveissa on, että ensi syksystä 2021 alkaen joukkueita on jo pelaamassa liiton sarjoja. Toimintaan kaivataan pelaajien lisäksi toimihenkilöitä, joten käykää rohkeasti ilmoittamassa lomakkeella alustavasta kiinnostuksestanne. Lomakkeen pääsee täyttämään tästä. Seuran nettisivuja ja sosiaalista mediaa seuraamalla saa lisää tietoa sitä mukaa, kun asiat etenevät. Lisätietoja voi rohkeasti kysellä minulta ja juttelemaan saa myös tulla!

Terveisin
Jenni Veijonen
Projektipäällikkö, salibandy
p. 045 630 8489
jenni.veijonen@ylojarvenilves.fi


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat