Haluatko sinä tulla mukaan kehittämään seuraamme?
29.3.2021 10:04 Uutiset / Seuran etusivu

Tehdään tästä elinikäinen yhteinen harrastus!

Jalkapallon kesäkausi lähestyy ja suuntaamme katseita tulevaisuuteen. Olemme viimeisen vuoden aikana kyenneet ylläpitämään sekä myös uudistamaan seuraa hyvin vaikeassa tilanteessa. Meillä on mahtava vapaaehtoinen tekijäjoukko kentällä, huippuolosuhteet, motivoituneet työntekijät sekä kova tahto oppia, kasvaa ja kehittyä seurana. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa seuran kehittämistä.

Uuden lajimme salibandyn ennakkoilmoittautuminen on käynnissä. Projektipäällikkö Jenni Veijosen johdolla on tehdään aktiivista ja määrätietoisesta työtä toiminnan käynnistämiseksi. Ikäluokkien ja matalan kynnyksen harrasteryhmien rakenne alkaa hahmottumaan, ja valmennuskoulutuksien suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Tästä tulee hyvä juttu ja toivotamme ilolla kaikki uudet harrastajat mukaan toimintaamme!

Kehitämme parempaa tukea valmennukseen ja valmennusosaamisen kehittämiseen. Moni on jo kouluttautunut aktiivisesti ja haluamme jatkossa tarjota yhä useammalle mahdollisuuksia kehittää itseään valmentajana. Meidän tulee pyrkiä turvaamaan jokaiselle tavoitteellisesti ikäluokissa harjoittelevalle pelaajalle osaava valmennus sekä luoda motivoivia oppimispolkuja valmentajille. Perustamme lähiaikoina seuran valmennuksen ohjausryhmän, johon haemme vastuullisia eri tehtäviin ja ikävaiheisiin. Jos haluat olla mukana rakentamassa seuran valmennuksen tulevaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä!

Tavoitteemme on löytää hyvä malli siihen, miten jalkapallon pelaajapolkumme rakentuu 5v5 -ikäluokkien jälkeen, jolloin kohtaamme vahvemmin mm. tasoeroja sekä erilaisia odotusarvoja omalta harrastukselta. Kohderyhmänä on ensimmäisessä vaiheessa 8v8 -ikäluokat. Haluamme strategiamme mukaan mahdollistaa sekä matalan kynnyksen osallistumisen että tavoitteellisen ikäluokkatoiminnan pelaajillemme. Osalle on tärkeintä iloinen yhdessä harrastaminen ja osa hakee vahvemmin omaa huippuaan. Tavoitteellisessa toiminnassa yhteistyökumppaninamme on Tampereen Ilves, jonka kanssa kehitämme parhaillaan seurayhteistyömalliamme.

Seuran hallitustoiminta on myös uudistumassa. Lähdin itse mukaan seuran hallitukseen 2017 ja puheenjohtajaksi 2018. Joka päivä olen oppinut jotain uutta ja mielenkiintoista, niin itsestäni kuin seuratoiminnastakin. Sydämessäni olen kuitenkin valmentaja ja haluan keskittyä valmentajana kehittymiseen, joten en asetu ehdolle hallitukseen tämän toimikauden jälkeen. Jos seuratoiminta kiinnostaa niin ole rohkeasti yhteydessä minuun tai muihin hallituksen jäseniin!

Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille!

Joni, puheenjohtaja

YHDESSÄ OLEMME SEURA


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat