Aito Säästöpankki

Aito Säästöpankki

Kaikki seuran ja joukkueiden sekä ikäluokkien rahaliikenne keskitetään Aito Säästöpankkiin, jonka palveluista voivat hyötyä myös Ylöjärven Ilveksen pelaajat ja toimihenkilöt. Jos tarviset apua pankkiasioissa, suuntaa askeleesi Aito Säästöpankin Ylöjärven konttoriin Soppeenmäkeen.

Aito Säästöpankin Ylöjärven konttori

Mikkolantie 2
33470 Ylöjärvi

puh. 010 311 6400
saastopankki.fi/aito

Avoinna ma-pe klo 10.00-16.30, ajanvarauksella klo 18.00 asti (ma-to).

Aito Säästöpankki on reipas, ketterä ja kasvava pirkanmaalainen pankki. Asiakkaamme arvostavat säästöpankkiiriemme erinomaista palveluasennetta, asiantuntevaa palvelua ja helppoa asiointia. Näihin panostamme joka päivä yli 80 työntekijän voimin 14 konttorissamme 10 kunnan alueella. Meillä sinä valitset, miten haluat hoitaa pankkiasioitasi - konttorissa, puhelimitse, verkkopankissa, mobiilissa tai vaikka chatissa. Asiointitavasta riippumatta haluamme olla lähellä ihmistä.

Aito Säästöpankki – aitojen ihmisten pankki

Aito Säästöpankki on kasvava, vakavarainen ja itsenäinen pankki, joka syntyi huhtikuussa 2010 Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkien yhdistäessä voimansa. Syntyi uusi, vahvempi pankki, joka palvelee tuttuun turvalliseen tapaan – ystävyydellä ja lämmöllä.

Kuinka hyvä pankki muuttuu vieläkin paremmaksi?

Kahden vanhan hyvän yhdistyminen tuo mukanaan myös uutta ja parempaa.
Tarjoamme

  • laajemman palveluverkoston
  • useampia asiantuntijoita
  • kattavamman tuotevalikoiman.

Palvelusta meidät tunnetaan - eikä suotta

Säästöpankeille on aina ollut kunnia-asia olla asiakasta aidosti lähellä. Meille asiakas on yksilö, jolla on omat tarpeensa, toiveensa ja tilanteensa.Meiltä voit kysyä ja meillä voit keskustella: luottamuksella, kasvokkain. Vastaamme kaikkiin raha-asioittesi hoitoon liittyviin kysymyksiin – ja teemme sen selkokielellä.

Aidosti lähellä sinua

Aito Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmää, joka muodostuu paikallisista ja itsenäisistä pankeista, joissa päätökset syntyvät nopeasti. Tunnemme hyvin oman toimialueemme ja haluamme lisätä sen asukkaiden ja yritysten hyvinvointia.Meihin saat yhteyden valitsemallasi tavalla: puhelimitse, verkon kautta tai käymällä konttorissa. Toimialueemme Pirkanmaalla kattaa 15 konttoria 9 kunnan alueella.


   
Lisää uutisia
Ylöjärven Ilves ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat